Az introvertált ember, mint lúzer, élettelen, szánalmas, unalmas lény?
olyan szinten introvertáltgyűlölő korszakot élünk, hogy az komolyan mondom, kiveri nálam a biztosítékot.
legyél minél hangosabb, legyél minél színesebb, legyél feltűnőbb és "szagosabb".
komolyan, mint az állatok.
Hát igen farkastörvények.
Az erős és bunkó elnyomja a visszahúzódót.
A világ így működik sajnos,de a baráti körödet ettől még megválogathatod.
farkastörvények, igen. ezt csak a modern társadalom engedheti meg magának. az életben ezek nem mennek semmire segítség nélkül (eltekintve 1-2 önellátó remetét), mert az élet a kegyetlent és a hazugot(alkalmazkodót) jutalmazza.
ez általában igaz az emberekre, hogy nem képesek elfogadni másokat.
de ez nem is egy kérdés.
jah..amúgy én is ilyen vagyok talán nem ennyire mint te.
mit gondolsz miért van annyi önbizalomhiányos ember. mert sok van olyan el van habozva a sikereitől ,lenéz másokat.
utcai beszólogatás teljesen alap dolog.miért nem lehet rohatt békében élni.najó ebből elég filózni.
20.10vagyok
20:14
szerintem te nem (csak) az introvertáltságról beszélsz
az extrovertált egyén a belsője kifejezésére vonatkozik, az introvetált inkább magában rendezi le a dolgokat és kevésbé közösségi, ha agresszív akkor önpusztító, míg a másik másoknak okoz kárt.
ennek semmi köze a színesszagos egoizmushoz, attól hogy valaki közlékeny vagy nyitott, nem lesz beképzelt is. meg látni pár "elborultművészvagyok" egyént is, akik reklámozzák magukat
20.10vagyok
22:54
néha az tojik a legjobban, aki a leghangosabban kiabál. közösségben színjáték, otthon meg érvágás.
ha elég jól elhitetik magukkal hogy ők mások mint amilyennek születtek, akkor teljesen át is alakulnak.
tehát ennek semmi köze ehhez, a kérdező inkább a magának való csendes emberekre gondolt szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!