Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az introvertált ember, mint...

Az introvertált ember, mint lúzer, élettelen, szánalmas, unalmas lény?

Figyelt kérdés

olyan szinten introvertáltgyűlölő korszakot élünk, hogy az komolyan mondom, kiveri nálam a biztosítékot.

legyél minél hangosabb, legyél minél színesebb, legyél feltűnőbb és "szagosabb".

komolyan, mint az állatok.

2011. jún. 22. 17:09
1 2
 11/18 anonim válasza:
90%

Az introvertált ember - az én ismereteim szerint - szerencsésebb, mint az extrovertált. Az extrovertált ember akkor érzi különösen jo'l magát, ha társaságban van. Ergo kicsit kiszolgáltatottabb, ay introvertált egyedül IS jol érzi masgát, nincs szüksége másokra. Egy ehhez értőtől hallottam hogy az extro "energiaszintje" alacsonyabban van, több körülménynek kell stimmelni h IGAZÁN jól érezze magát, amíg aí intro elvan magában.

Manapság persze mindenkitől megy kifelé a coolság, keménység, meg "friends forever", aminek a fele sem igaz, szerintem ezért aktuális a kérdező felvetése. Azt is tudni érdemes hogy nagyon sok "álextrovertált" ember van, aki csak az szeretne lenni bulikban stb. , "merazajó".

Ha intro vagy és van ami érdekel azzal foglalkozz, ne pedig a többiekkel. Szerintem ez az ami igazán fontos. Hajrá introk, hajrá extrok! :)

2011. júl. 19. 13:05
 12/18 anonim ***** válasza:
76%

Én régen nagyon csendes voltam, nem mondtam ki nagyon semmit, inkább hallgattam másokat néha még most is ilyen vagyok.

Bárhol vagy bárkikkel voltam eddig ők mindig lenéztek, vagy hozzám sem szóltak vagy csak nem akartak velem barátkozni. Volt olyan is, aki emiatt nem akart többet barátkozni velem.

Azóta már változtam, de úgy gondolom, hogy inkább adom az igazi énemet mintsem egy hamisat amit az emberek jobban kedvelnek. Sosem tudnék a társaság középpontja lenni. Örülök, ha valaki ilyen.Néha én is ilyen akartam lenni, mert sokkal vidámabbnak láttam azokat az embereket akiket mindig körül zsongták. De ahogy észrevettem a legtöbb ilyen társaság középpontja ember felszínes. És ezt tapasztalatból írom. De persze vannak kivételek, szerencsére.

Azzal, hogy csendesebb vagyok legalább a felszínes emberek elkerülnek jó messzire. És ez nekem csak jó.

Úgyhogy előnye is van, meg persze hátránya is. De igazából nem érdekel, ha valaki emiatt engem beskatulyáz, hogy én milyen is vagyok. Nem felelhetünk meg minden embernek. Én nem is akarok megfelelni, elég ha elfogadnak. Bár ez is ritkább.

Egyébként az is érdekes tény, hogy mindenkit el tudok fogadni, de ahhoz, hogy engem is elfogadjanak az általában mindig nehezen megy. :)

2011. júl. 19. 17:10
 13/18 anonim ***** válasza:
68%
Tudod ez leginkább a tinédzserekre vonatkozik, de ha belegondolsz ugyanez van a felnőtteknél, mer olyan ember leszel mint amilyen a tinédzser éveidben voltál. Most nem az h rokker vagy ilyesmi, a belső tul.-okról beszélek, szóval aki az ilyen embereket utálja valahogy mindig ilyen lesz. Akik a 'nagymenők' a suliban taxisofőrként végzik általában vagy ilyesmi :D. Ahhoz h a belsőd formáld és felismerd mi az igazi jó ahhoz akarat és türelem kell. De rossz irányba változni elég könnyű.
2011. júl. 19. 20:21
 14/18 anonim ***** válasza:
79%
Ha valaki intorvertált, még nem azt jelenti feltétlenül, hogy nem tudja megmondani amit gondol, nem tud alkalmazkodni, megvédeni magát vagy gonosz lenni. Szerintem ez inkább arra vonatkozik, hogy nem akar mindig a középpontban lenni és jól megvan egyedül is.
2011. júl. 20. 14:47
 15/18 anonim ***** válasza:
12%

És ez még mindig igaz a mai korra is:/

Remélem fog változni mert engem is nagyon idegesít.

2017. jan. 15. 20:28
 16/18 anonim ***** válasza:
12%
magától nem fog, utolsó
2017. jan. 16. 01:05
 17/18 anonim válasza:
12%
A 10-es hozzászólás nagyon jó, én is ismertem ilyen embert!
2019. febr. 23. 10:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom te hol élsz kérdező, de itt Győrben ez máshogy van, más mentalitásúak az emberek, elfogadják a másikat
2020. febr. 5. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!