Szerintetek lúzer vagyok ha nem vagánykodok?
Figyelt kérdés
Ha nem iszok,cigizek mint az állat,nem kötekedek,verekedek, nem járok minden éjjel csajozni,diszkóba,bulikba akkor lúzer vagyok?2011. júl. 10. 21:50
1/14 anonim válasza:
Csak azért vagy lúzer, mert ilyen kérdést teszel fel.
2/14 anonim válasza:
már mi a f@szomért lennél lúzer?
normális vagy.
3/14 anonim válasza:
Nem ettől vagy lúzer, hanem attól, mert felmerül benned ez a kérdés! Fogadd el magad.
5/14 anonim válasza:
Ha valaki azt mondta rád, hogy lúzer vagy biztos h nem ezért. Ismerek ilyen srácot (bár ő partykban iszik, de csak mértékkel) és ő kifejezetten menő srác.
6/14 anonim válasza:
Akiket leírtál azok a társadalom normái szerint élnek. Persze ez nagy általánosítás, de a legtöbbjükre igaz, így ezeknek az embereknek személyiségük lett, nem egyéniségük, mint feltételezhetően neked. De ha visszahúzódó vagy, akkor neked meg jellemed van, ami megint nem jobb a személyiségnél, mert az sem természetes. Legyél mindig önmagad, mert az egyéniség alapja a szabad akarat!
7/14 anonim válasza:
Igen! De kihagyad a drogozást, az is fontos, szivj be minden nap, idd magad le a sárga földig, cigizz óra alatt amikor benn van a tanár, üss-verj mindenkit akit csak látsz, ha lehet kisebbeket, fegyverrel. És a discoba mutatkozz kurv*kkal!! Ez a menő élet titka, igy lehetsz a t
rsadalom hasznos tagja is ^^
8/14 A kérdező kommentje:
Kösz a véleményeket! Én sem hiszem de ezt hallottam. Amúgy nálunkfele csak így lehet felvágni!
2011. júl. 10. 22:01
9/14 anonim válasza:
Hát bevallom férfiasan, én cigizek, járok diszkóba/csajozni is, és (mondjuk mértékkel de) iszok is, de nem gondolom, hogy ettől vagány lennék. A kisugárzáson múlik, hogy ki a vagány, meg ki nem, nem azon, hogy az általad felsorolt dolgokból űz-e valamit vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!