Hogy lehetek ennyire lúzer?
sokan mondják hogy jól nézek ki, sokszor meg is néznek az utcán de mégsem sikerül összejönnöm senkivel. egyrészt nem kezdeményeznek a férfiak, a régebbi barátaimat is javarészt én szedtem össze. emiatt meg beleragadtam egy rossz kapcsolatba, mert úgy érzem másnak nem kellek. Min kellene változtatnom?
21L
javasolnám, hogy ha tényleg utánad fordulnak az utcán, akkor tetszel az embereknek csak lehet hogy épp olyan fordult meg aki szerény és nem mer kezdeményezni, tehát mind ez azt jelenti, hogy szép és csinos lehetsz legyen kicsit több önbizalmad!
igaz, hogy nekem ezt a tanulás ügyben mondogatta az osztályfőnököm, de szerintem itt jobban beválna
a magyar tanár csak azt mondta mindig amikor kihívott felelni, hogy legyek nyugodt, ne féljek, de az istenit már én mindig nyugodt vagyok!!!!
viszont ha tetszik neked valaki, hogy tényleg tetszik nyugodtan kezdeményezz te!
Fogalmam sincs, miért nem kellesz másnak. Azért ismeretlenül elég nehéz elképzelni, hol akad el az út a "megfordulnak utánam az utcán" állapot és a párkapcsolat között.
Annyi tűnt fel, amit már mások is megemlítettek, hogy nem tűnsz egyenesnek. Ha nem szereted a mostani párod, elegánsabb lenne szétválnotok. Elsősorban miattad. Fejben jobban le tudnád zárni a dolgot. Őszintén szólva nálam az első szempont, hogy megbízzunk és megbízhassunk egymásban. Ezt meg nem látom benned, ha képes vagy középtávon egy ilyen kapcsolatban bennemaradni.
Hogyha egy párkapcsolat mellett jársz "nyitott szemmel" akkor aszem neked kellene kezdeményezni.
Ha már nem lenne pasid, talán jobban kezdeményezne a többi srác is.
Az utcán amúgy, még ha utánad is néznek, akkor sem valószínű hogy utánad is rohannának, hogy letámadjanak. Szóval magamból és ismerőseimből kiindulva az átlagos pasi azt szereti, ha a lány többé-kevésbé egyedül van és egy helyben, s nem úgy kell odamennie hozzá, amikor az a társaság közepén locsi-fecsizik, vagy utánafutni, amikor az az utcán rohangál :D Szóval ha egyedül ücsörögsz valahol biztos lesz, akit hirtelen érdekelni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!