Megváltoztam. Hogy lehetek megint kedves?
Tudom, régen kedves voltam, de észre vettem, hogy megváltoztam. Nagyon bunkó vagyok. A mai reggelen összevesztem apámmal, és úgy mentem el otthonról, hogy leszarok mindent. Rengeteget röhögtünk ma a suliban, osztálytársamat betekertük ragasztószalaggal. Nagyon hülyék voltunk. A buszon elkezdtük viccből piszkálni o.társamat bnőmmel, hogy ge*is a háta. (krétapor) aztán mondtam, hagyjuk békén, mer szegény már un minket. Aztán röhögcséltünk azon, hogy a busz sofőrnek milyen csengőhangja van. Előttünk 2 ilyen 10 éves fiú gyerek elkezdett minket szidni. Föléjük hajoltam és ennyit mondtam: Hee??? Innen elkezdtünk szócsatázni, majd az egyik ott szállt ahol én, és mondtam neki, hogy ne magyarázzon nekem egy törpe. Mondott rá valamit, és én lekevertem neki egy sallert. Be is fogta, még a másik oldalra is átment. Nincs lelkiismeret furdalásom, fel is hívtam utána bnőm, hogy elújságoljam, milyet csattant. xD
Nem akarom, hogy elfajuljon, szóval, hogy lehetek megint kedves? 15.l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!