Ha csak egy érettségit tudok elérni, akkor garantáltan szívás lesz az életem?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy átlag feletti iq-m van, és fél óra tanulással képes vagyok megtanulni 4 oldalnyi anyagot akár, de egyszerűen leírhatatlanul lusta vagyok, és ezek mellett még depressziós is vagyok, és sorolhatnám, és épp azon gondolkodom, hogy fejbelőjjem-e magamat a fegyveremmel vagy ne, szóval a kérdés adott...
Egy érettségivel lehet valakinek jó állása, ha mellé elvégez pár OKJ-s képzést, vagy nem igazán ?!
2013. okt. 2. 17:38
41/45 anonim válasza:
XD vagy egy szöget belenyomni a konektorba
42/45 anonim válasza:
Nem, ne szenvedj évtizedekig. Tanulj meg küzdeni, hogy juss valamire. De te lusta vagy és gyáva. a halál meg baromi jó. Mire vársz még? Vagy csak a szád nagy?
45/45 anonim válasza:
Nehogy már mi legyūnk a hibásak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!