Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha csak egy érettségit tudok...

Ha csak egy érettségit tudok elérni, akkor garantáltan szívás lesz az életem?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy átlag feletti iq-m van, és fél óra tanulással képes vagyok megtanulni 4 oldalnyi anyagot akár, de egyszerűen leírhatatlanul lusta vagyok, és ezek mellett még depressziós is vagyok, és sorolhatnám, és épp azon gondolkodom, hogy fejbelőjjem-e magamat a fegyveremmel vagy ne, szóval a kérdés adott...

Egy érettségivel lehet valakinek jó állása, ha mellé elvégez pár OKJ-s képzést, vagy nem igazán ?!

2013. okt. 2. 17:38
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:

Az érettségivel nem megy az ember semmire, kelleni kell mindenhova de csak azzal meg is rohadhatsz a gyártósor mellet csomagolás közben, amihez nekem sincs sok kedvem

főleg mivel az élet azért van hogy élvezd

Kimegyünk együtt külföldre ? :D én nem vagyok ugyan olyan okos mint te és nem tanulok meg 4 oldalnyi anyagot félóra alatt de nekem is meg van a magamhoz való eszem.

2013. okt. 2. 21:19
 12/45 anonim ***** válasza:
Magyarországon jelenleg, főleg Budapesten az aluljárókban láthatsz diplomás embereket akik hontalanok...
2013. okt. 2. 22:45
 13/45 A kérdező kommentje:

Szóval ne adjam fewl, akkor, ha nem, lesz diplomám ? :D

Külföldön gondolkodom egyébként. (pedig nem szívesen lennék "hazaáruló" de engem annyira nem zavar, ha nem itt kell élnem). Eléggé leleményes vagyok, és gyorsan tanulok, biztos van olyan szakma amivel többre vihetem.

Természettudományi egyetemen gondolkodtam régen, de azzal nem nagyon lehet megélni szerintem. És eleve fel sem vesznbek szerintem ! :D

2013. okt. 3. 05:51
 14/45 anonim ***** válasza:
Na én mit mondjak én örūlöl ha az érettségit le tudom tenni,utána irány kulfold valszeg
2013. okt. 3. 08:59
 15/45 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! A történeted egyes pontjai hiperaktivitást feltételeznek. Ezért nem tudod rávenni magad, hogy leülj egy könyv mellé és tanulj. Vannak olyan dolgok, melyek kimondottan érdekelnek? Ha igen, ezekre tudsz több energiát fordítani?

A fejbelövés semmiképpen nem megoldás. Gyáva elmenekülés a problémák elől, ami még azzal a hátránnyal is jár, hogy sosem tudod meg, mire lennél képes.

2013. okt. 3. 15:43
 16/45 A kérdező kommentje:
joszándék, ezen eléggé meglepődtem ! :D A hiperaktivitás szavad elsütésén, mert ez telitalálat volt ! :) Eszméletlenül hiperaktív vagyok, mondjuk a depresszió, és egyéb nyalánkságoknak köszönhetően kezdek olyan lenni mint egy zombi, de a hiperaktivitás az egyik legjellemzőbb tulajdonságom. Köszi a tanácsokat, de már alapból sem nagyon akarok maradni... :S elegem van kicsit mindenből, szóval még kicsit maradok, és ha végképp nem jön össze semmi marad a fegyver. Bár azért rendes leszek, mert felajánlom a szerveimet, és szerzek valahonnan jeget stb, és fejbe küldöm magam, akkor a szivem stb még felhazsnálható ! :D
2013. okt. 3. 20:43
 17/45 anonim ***** válasza:
50%
Keress sürgősen egy pszihiátert!
2013. okt. 3. 21:05
 18/45 anonim ***** válasza:
25%
csak majd szólj ha ezt szeretnéd művelni. csatlakoznék hozzád.
2013. okt. 3. 21:16
 19/45 anonim ***** válasza:
Igazad van, gyáván nem érdemes élni.
2013. okt. 3. 23:48
 20/45 A kérdező kommentje:
Nem gyáva vagyok, hanem bölcs. És nincs igazán okom már élni.
2013. okt. 4. 05:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!