Ha csak egy érettségit tudok elérni, akkor garantáltan szívás lesz az életem?
Az a problémám, hogy átlag feletti iq-m van, és fél óra tanulással képes vagyok megtanulni 4 oldalnyi anyagot akár, de egyszerűen leírhatatlanul lusta vagyok, és ezek mellett még depressziós is vagyok, és sorolhatnám, és épp azon gondolkodom, hogy fejbelőjjem-e magamat a fegyveremmel vagy ne, szóval a kérdés adott...
Egy érettségivel lehet valakinek jó állása, ha mellé elvégez pár OKJ-s képzést, vagy nem igazán ?!
Az érettségivel nem megy az ember semmire, kelleni kell mindenhova de csak azzal meg is rohadhatsz a gyártósor mellet csomagolás közben, amihez nekem sincs sok kedvem
főleg mivel az élet azért van hogy élvezd
Kimegyünk együtt külföldre ? :D én nem vagyok ugyan olyan okos mint te és nem tanulok meg 4 oldalnyi anyagot félóra alatt de nekem is meg van a magamhoz való eszem.
Szóval ne adjam fewl, akkor, ha nem, lesz diplomám ? :D
Külföldön gondolkodom egyébként. (pedig nem szívesen lennék "hazaáruló" de engem annyira nem zavar, ha nem itt kell élnem). Eléggé leleményes vagyok, és gyorsan tanulok, biztos van olyan szakma amivel többre vihetem.
Természettudományi egyetemen gondolkodtam régen, de azzal nem nagyon lehet megélni szerintem. És eleve fel sem vesznbek szerintem ! :D
Kedves kérdező! A történeted egyes pontjai hiperaktivitást feltételeznek. Ezért nem tudod rávenni magad, hogy leülj egy könyv mellé és tanulj. Vannak olyan dolgok, melyek kimondottan érdekelnek? Ha igen, ezekre tudsz több energiát fordítani?
A fejbelövés semmiképpen nem megoldás. Gyáva elmenekülés a problémák elől, ami még azzal a hátránnyal is jár, hogy sosem tudod meg, mire lennél képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!