Ha csak egy érettségit tudok elérni, akkor garantáltan szívás lesz az életem?
Az a problémám, hogy átlag feletti iq-m van, és fél óra tanulással képes vagyok megtanulni 4 oldalnyi anyagot akár, de egyszerűen leírhatatlanul lusta vagyok, és ezek mellett még depressziós is vagyok, és sorolhatnám, és épp azon gondolkodom, hogy fejbelőjjem-e magamat a fegyveremmel vagy ne, szóval a kérdés adott...
Egy érettségivel lehet valakinek jó állása, ha mellé elvégez pár OKJ-s képzést, vagy nem igazán ?!
Ó az édes önsajnálat...
Itt a kulcsmondat: "Tehát nem tudom elfogadni magam, és nem is akarom. ". Tehát nem megint a könnyebb utat választod, mert küzdeni az marha melós ugye? Nem kényszerít senki arra, hogy elfogadd önmagad. Nem kötelező. De tudod ha te sem fogadod el önmagad, hogy várod el, hogy más elfogadjon? Ne fogadd el! Siránkozz még kicsit, hogy neked semmi sem megy. Talán valaki megsajnál és együtt sír veled. Az lesz ám a megoldás! Marha jó dolog meghalni. Gondolj bele: nincs többé semmi, amitől szenvedni kell. Baromi jó dolog az... Aztán az önkormányzat majd elkapar egy bokor alatt valami kartondobozban és ugyanolyan nyomorultul mész el, ahogy éltél. Ez aztán a karrier!
Egy szóval sem mondtam, hogy elvárom, hogy elfogadjanak.
És ha elkapat az állam akkor mi van ? Ígyis-úgyis ez a vége az életnek, szóval tökmindegy, hogy ma halok meg, vagy 20 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!