Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha csak egy érettségit tudok...

Ha csak egy érettségit tudok elérni, akkor garantáltan szívás lesz az életem?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy átlag feletti iq-m van, és fél óra tanulással képes vagyok megtanulni 4 oldalnyi anyagot akár, de egyszerűen leírhatatlanul lusta vagyok, és ezek mellett még depressziós is vagyok, és sorolhatnám, és épp azon gondolkodom, hogy fejbelőjjem-e magamat a fegyveremmel vagy ne, szóval a kérdés adott...

Egy érettségivel lehet valakinek jó állása, ha mellé elvégez pár OKJ-s képzést, vagy nem igazán ?!

2013. okt. 2. 17:38
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Ja, egyébként 23 vagyok
2013. okt. 4. 20:47
 32/45 anonim ***** válasza:
Na látod, ugye, hogy nem is olyan reménytelen a helyzet? Saját magadnak megadtad a választ.
2013. okt. 4. 21:20
 33/45 A kérdező kommentje:
Nekem a külsőmmel is elég komoly gondjaim vannak, és nagyon önbizalomhiányos vagyok (vagy nevezzük reális önértékelésnek ? ). Tehát nem tudom elfogadni magam, és nem is akarom. Szerintem hamarosan fegyvert fogok, és elintézem magam, csak még arra seincs pénzem, hogy összespóróljak egy 9mm-esre. Szánalmas...
2013. okt. 4. 22:17
 34/45 anonim ***** válasza:
én se vagyok elégedett a külsőmmel de szarok rá am wtf? a kérdésedben még volt fegyvered...
2013. okt. 4. 22:24
 35/45 anonim ***** válasza:

Ó az édes önsajnálat...

Itt a kulcsmondat: "Tehát nem tudom elfogadni magam, és nem is akarom. ". Tehát nem megint a könnyebb utat választod, mert küzdeni az marha melós ugye? Nem kényszerít senki arra, hogy elfogadd önmagad. Nem kötelező. De tudod ha te sem fogadod el önmagad, hogy várod el, hogy más elfogadjon? Ne fogadd el! Siránkozz még kicsit, hogy neked semmi sem megy. Talán valaki megsajnál és együtt sír veled. Az lesz ám a megoldás! Marha jó dolog meghalni. Gondolj bele: nincs többé semmi, amitől szenvedni kell. Baromi jó dolog az... Aztán az önkormányzat majd elkapar egy bokor alatt valami kartondobozban és ugyanolyan nyomorultul mész el, ahogy éltél. Ez aztán a karrier!

2013. okt. 4. 23:37
 36/45 anonim válasza:
Kedves kérdező, valósítsd meg az (fent említett) álmodat.
2013. okt. 5. 09:07
 37/45 A kérdező kommentje:

Egy szóval sem mondtam, hogy elvárom, hogy elfogadjanak.

És ha elkapat az állam akkor mi van ? Ígyis-úgyis ez a vége az életnek, szóval tökmindegy, hogy ma halok meg, vagy 20 év múlva.

2013. okt. 5. 15:54
 38/45 anonim ***** válasza:
Igazad van, tökmindegy. Neked tökmindegy. Anyádék meg csak meglesznek nélküled is... kit érdekel, hogy beleőrülnek a fájdalomba lényeg, hogy ne kelljen szenvedni! q.rva jó meghalni! Csináld csak!
2013. okt. 5. 16:38
 39/45 A kérdező kommentje:
Szóval ha nem akarunk élni, inkább szenvedjünk évtizedeken keresztül, mások miatt, hogy ők ne sírjanak, ha meghalunk... Értem ! ;)
2013. okt. 5. 17:20
 40/45 anonim válasza:
Legyél öngyilkos és ennyi, nem kell oda sem motor, sem pisztoly. Ugorj le egy hídról, ugorj egy vonat elé, vagy kösd fel magad az első fára amit meglátsz (ahhoz csak egy kötél kell, ha nincs otthon akkor is tudsz venni pár száz forintért).
2013. okt. 5. 17:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!