Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy tudnék javítani a hegeim...

Hogy tudnék javítani a hegeim elfogadtatásában?

Figyelt kérdés

Sziasztok,fiatal lány vagyok 24 éves.

Az alakom tök jó az arcom csupa derű..viszont életemben kétszer is utolért baleset.Egyik,amikor 5 éves voltam,a fiúk valamit dobtak a tűzre és felrobbant egy vastartály/hordó,aztán az szanaszéjjel vagdosott (arcomon csak egy kisebb seb,ami nem olyan csúnya).Ha ez nem lett volna elég,akkor 12 évesen robogon ültünk apával,faluban tök üres úton estefele,mentünk vagy 30al főúton,valaki nem adta meg az elsőbbséget és elgázoltak minket,túléltük de megint rengeteg sebhelyem lett.

Szóval talptól nyakig rengeteg vágás varrás van rajtam.Tényleg elég csúnya vagyok,értem én,nem ijesztgetek strandon,nem hordok toppot,sem shortot,nem mutogatom magam,de nagyon nagy komlekszusaim vannak:S

Utasított el egyszer életem értelme is,mert nem bírt így elfogadni.Ennek tetejébe még a szomszéd kutyája is megkapta a kezemet,ami miatt a kézfejem is csúnya sebes.

Szerencsétlen vagyok mindenben :szerelem,barátok,baleset,pénz..minden =/

A családom jó és kedves,1 barátnőm van és kész.

Mit tehetnék?Gondoltam arra,hogy szétvarratom a testem szép színes tetkókra..így eltűnik minden,de ez milyen már?Abszolút nem én vagyok :(

Plasztikai sebészetre nincs pénzünk,de az még hagyján amennyit rajtam kéne javítni,évekig nem jutnék ki a kórházból :D

2013. szept. 27. 16:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha az arcodon nincs heg, akkor engem személy szerint nem zavarna. Nekem is volt egy barátnőm, aki össze volt kaszabolva, mert sokszor műtötték, soha nem zavart. Strandon sem zavar egyébként.
2013. szept. 27. 17:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te olyan aranyos és kedves ember vagy, nem létezik, hogy ne találd meg őszinte imádódat majd! Én nagyon drukkolok!!! :)))

Ja igen, és tudod te hány tökéletesnek hitt szépség van tökegyedül és magányosan...?

2013. szept. 27. 17:13
 13/15 anonim válasza:

óóóó ha te tudnád, hogy mennyi a szingli, nem írnál ilyet :)

nekem is vannak hegeim, de kezelem kenőccsel, de ilyen régin annyira nem segítene mint egy frissen, azért orvosi véleményt én kérnék rá.

contractubexet használok, talán éves használat mellett nálad tapasztalható lenne minimális javulás, halványodás.

tetkót szerintem felejtsd el, ha nem passzol a személyiségedhez csak rosszabb lesz, csak eltaszítod magadtól az olyan embereket, akiket be akarsz vonzani.

"Szerencsétlen vagyok mindenben :szerelem,barátok,baleset,pénz..minden =/"

túlságosan negatív vagy. olvass önfejlesztő irodalmat.

kedvesnek tűnsz az írásod alapján, de csak úgy dől a negatív hozzáállás.

a hegeknek semmi köze nincsen a barátokhoz, pénzhez, akár kapcsolathoz sem. koncentrálj a pozitívumokra, arra amid van, hűséges barátnő, szerető család, fiatalság.

bár az igaz, hogyha sikertelen vagy a pénzben, negatív vagy, és erre a sikertelenségre koncentrálsz, akkor az kihat az egészségedre és a szerelmi életedre.

2 baleset az nem olyan nagy szerencsétlenség egyáltalán. persze mindenkinek az a rossz, amit elszenvedett, de sokkal rosszabb is lehetne.

énnekem is van rengeteg hegem. sok balesetem volt de cserébe egy igazán kalandos életem. egyik heget sem bánom és nem is akadályoz semmiben.

ami különösebben látszik az arcomon, hogy a szemöldököm kettévált és fél centi nincs szemöldök közte meg a homlokomon a bőr kettészakadt. egyszer az alkaromból kilátszódott a csont és csak úgy ömlött a vér. a mellem kettészakadt, és már untam a kórházba járást volt egy kis tapasztalatom is és szigetelőszalaggal operáltam össze.

a többit azt nem sorolom nem is tudnám.

kíváncsi vagyok, hogy te hogy nézel ki, milyen hegeid vannak, akár privátban is küldhetsz képet.

üdv

2013. szept. 28. 09:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Válaszokat nem olvastam el, szóval ez egy személyes vélemény lesz.

Ha rám hallgatsz a tetoválást elfelejted, szerintem butaság lenne, aki meg pár heg miatt dob el egy párkapcsolatot az valószínű pofán hazudott és nem amiatt volt csak indok kellett vagy szimplán értelmi fogyatékos. Engem és szerintem az emberek túlnyomó többségét ilyen dolgok nem érdeklik, szóval szerintem fölösleges emiatt idegeskedned. Amúgy vannak olyan emberek akik az ilyen dolgokat büszkén viselik. :-) Ez felfogás kérdése. Nincs ezzel semmi baj, történnek ilyen dolgok, semmivel se vagy kevesebb senkinél emiatt. Fogad el valahogy, hogy ez van, ha meg valaki hözengene miatta ne törődj vele. Tetoválást meg tényleg hagyd a fenébe, nem hinném hogy megérné emiatt agyonfesteni a bőrödet, főleg hogy lesz öreg is az ember.

2013. szept. 28. 20:04
 15/15 anonim válasza:
A kérdező itt hagyott minket...?
2013. szept. 29. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!