Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy tudnék javítani a hegeim...

Hogy tudnék javítani a hegeim elfogadtatásában?

Figyelt kérdés

Sziasztok,fiatal lány vagyok 24 éves.

Az alakom tök jó az arcom csupa derű..viszont életemben kétszer is utolért baleset.Egyik,amikor 5 éves voltam,a fiúk valamit dobtak a tűzre és felrobbant egy vastartály/hordó,aztán az szanaszéjjel vagdosott (arcomon csak egy kisebb seb,ami nem olyan csúnya).Ha ez nem lett volna elég,akkor 12 évesen robogon ültünk apával,faluban tök üres úton estefele,mentünk vagy 30al főúton,valaki nem adta meg az elsőbbséget és elgázoltak minket,túléltük de megint rengeteg sebhelyem lett.

Szóval talptól nyakig rengeteg vágás varrás van rajtam.Tényleg elég csúnya vagyok,értem én,nem ijesztgetek strandon,nem hordok toppot,sem shortot,nem mutogatom magam,de nagyon nagy komlekszusaim vannak:S

Utasított el egyszer életem értelme is,mert nem bírt így elfogadni.Ennek tetejébe még a szomszéd kutyája is megkapta a kezemet,ami miatt a kézfejem is csúnya sebes.

Szerencsétlen vagyok mindenben :szerelem,barátok,baleset,pénz..minden =/

A családom jó és kedves,1 barátnőm van és kész.

Mit tehetnék?Gondoltam arra,hogy szétvarratom a testem szép színes tetkókra..így eltűnik minden,de ez milyen már?Abszolút nem én vagyok :(

Plasztikai sebészetre nincs pénzünk,de az még hagyján amennyit rajtam kéne javítni,évekig nem jutnék ki a kórházból :D

2013. szept. 27. 16:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Előbb magadat kell megszeretned,aztán várhatod hogy más megszeret.
2013. szept. 27. 16:18
 2/15 anonim ***** válasza:

Így van próbáld meg magad elfogadni ahogy vagy, ez időt vesz igénybe.

Ha pedig az a srác szeretett volna, akkor nem utasít vissza.

Biztos találsz majd valakit aki elfogad, de ezt ki kell várnod.

Nekem meg csupa pattanás a hátam bármit csinálok, de még egyik páromat sem zavarta.

2013. szept. 27. 16:22
 3/15 A kérdező kommentje:
Őszintén?Semmi bajom magammal.Különösebben nem is tűnök szerencsétlennek,csak azért hidd el,hogy hiába szeretem magam és engem is más ezek olyan dolgok,amit az emberek nem szeretnek bámulnak mutogatnak fújjognak úristeneznek szegény lányozzák jézusomozzák aztnézdezik uramatyámoznak és mi lett veledeznek állandóan.Amikor meg valakinek meg kéne érintenie,gondolok itt párra én megértem hogy viszolyog tőle =/ de mond mit tehetnék?
2013. szept. 27. 16:22
 4/15 anonim válasza:
Edes istenem! Nem akarlak elkeseriteni de sajnalom h ez megtortent veled es amiket elmondtal az eleteddel kapcsolatban. Annyira sajnalom h ilyen jo emberek ennyit szenvednek es ennek meg nyoma is marad. Ha latnalak nem erdekelne milyen vagy atolelnelek es addig szeretnelek mig jobban nem erezned magad. A tetkon ne is gondolkozz az is egy nyom meg ha szebb is kesobb megbannad.Ne tedd! Legy igazi! Onmagad! Fogadd el igy magad ami nehez dolog,de problad meg! Sajnalom. Legjobbakat neked! Ha esetleg vmiben segithetnek vagy vmi akk irj. :)
2013. szept. 27. 16:27
 5/15 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom a dolgot, de ettől nem leszel se több, se kevesebb. Egyébként értelek. Rajtam is vannak fizikai erőszak nyomai, nem szívesen mutogatom, mert az agyamra megy, ha sajnálkoznak felettem. De ezzel együtt kell élned, mert nem változtathatsz rajta, amint írtad (a tetkó hülyeség). Neked legalább a családod kedves...
2013. szept. 27. 16:36
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszi,nagyon kedves vagy.Eljárok sportolni,több helyre is.Ott is az a tapasztalat,hogy bejövök srácoknak,aztán ha öltözni kell bárhogy is csinálom egyszer csak-csak észreveszik a csajok és máris jön a futótűzként terjedő pletyka és lankad a figyelem is =/

Elmentem olyan helyre MMA-ni,ahol nincs csaj:D Nincs gondom.Ott poló van,viszonylag hosszabb rövidnadrág,így még elmegy.Itt még van olyan srác akinek nincs baja velem,bár a nyakamon lévő szép vart seb gondoskodik a figyelemfelkeltésről itt is :(

2013. szept. 27. 16:36
 7/15 A kérdező kommentje:
4. Téged ki bántott?Milyen a családod?
2013. szept. 27. 16:37
 8/15 anonim ***** válasza:
Szia! 22 éves lány vagyok, a testemen szám szerint 24 heg van. Ebből 20 anyajegyleszedésből származik (9 évesen volt egy kezdődő melanómám, ezért minden anyajegyet le kell vetetnem, ami elkezd változni, összesen több, mint 200 anyajegyem van), a maradék 4 pedig balesetekből (kitört üvegajtó, drótkerítésen fennakadás, motorosroller baleset, és majdnem kiszúrta a szememet egy radiátor). 8 heg az arcomon van. És tudod mi történt? Megtaláltam azt az embert, akit egyáltalán nem érdekelnek a hegek, a férjemet :) Sebész lesz, tudod mivel szokott viccelődni? Hogy sebész hegre gerjed :D Nekem is nagyon sokig tartott míg elfogadtam a hegeimet (és az anyajegyeimet, meg a hófehér bőrömet, sok csúfolódást kaptam kiskoromban). Ráadásul hegdaganat (keloid) képződésre vagyok hajlamos, sajnos sok hegem inkább valami feldagadt bőrbetegségre hasonlít. De végül elfogadtam magam, és így megtalálhattam azt, aki szintén elfogadja, sőt, szexepilként tekint ezekre :) Ezt tudom neked is tanácsolni, hogy próbálj velük megbékélni. Ez vagy te, a hegekkel együtt, és hidd el, így is szépnek fog látni az, aki szeret! :)
2013. szept. 27. 16:37
 9/15 A kérdező kommentje:

Rohanok is az orvosi egyetem hallgatói közé :)))) Örülök,hogy összejött az életed!

Jajj az ilyen sport-kerítés-ugrálás és miegyébb az nekem is van..

2013. szept. 27. 16:42
 10/15 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Apám vert, nyoma maradt. Mindegy, régen volt, elmúlt, de ilyen szempontból megértelek. Mindegy, milyen a hegek eredete, így is úgy is feltűnést kelt, ami idegesítő... A barátnőm az egyetlen, aki a kezdetekkor nem ezen lovagolt folyamatosan. Valószínűleg ezért is lett a barátnőm.
2013. szept. 27. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!