Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináltok, amikor lelkileg...

Mit csináltok, amikor lelkileg nagyon rosszul vagytok?

Figyelt kérdés

2013. júl. 20. 13:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Én köszönöm ezt a tisztességes hozzászólást! :-)
2013. júl. 26. 19:13
 22/27 A Tengerész ***** válasza:
Attól függ. Ha csak simán dühöngök valami hülyeség miatt, amit nem tudtam kivédeni (pl főnököm már megint hülye)akkor becsapok egy felest. Vagy kettőt, de semmi esetre se többet. Ez határozottan feszültségoldó hatású azonnal hat és sokkal kevesebb a mellékhatása mint bármilyen gyógyszernek. Ha meg szomorú vagyok akkor Rejtőt olvasok. De mondjuk nálam hónapok elteltek egy-egy ilyesfajta "rossz lelkiállapot" közt. Ha netán nálad gyakoribb, akkor irány a pszichiátria.
2013. júl. 27. 14:40
 23/27 CHINAA válasza:
Lemondok mindenkit mindennek! Na jó nem. Nem rég kaptam azt a tanácsot, hogy olyankor 'chill'-ezzek, mármint nagy levegő kifúj. Nem segít sokat de legalább megpróbáltam. Aztán jött az a tanács, hogy fogjak egy párnát és sikítsak bele...szóval mindenki máshogy lássa ezeket a dolgokat :)
2013. júl. 28. 20:27
 24/27 anonim ***** válasza:

Kedves Balu!

Tetszett a történeted, meg a galambod is, a videón. A bajnait meg én is gyűlölöm. gyurcsanyi dettó.

2013. júl. 29. 15:46
 25/27 anonim ***** válasza:
Köszi. :-)
2013. júl. 29. 21:48
 26/27 Tweeny Deadwars válasza:

Húha, amiket olvastam.. :| Pia, gyógyszer, nemár emberek! Ez mikor megoldás?!

A legelső, amit én szoktam, hogy kisírom magam. Depis bene be, bömbölök egy sort, és aztán lenyugszom. Amint abbahagyam, kötelező, hogy tovább lépjek. Nehéz, de meglesz az eredménye! Kicsi célokat tűzök ki magam elé. Mint pl. egy matek 5-ös, vagy ma teszek azért, hogy jó napom legyen. Ha ezeket teljesítettem, már siker élményem van, van miért boldognak lenni! Ezek után egyre nagyobb célokat tűzök ki! Hajrá ;) És ez akkor is hatásos, ha nem vagy depis!

A másik, ami fontos, hogy ha nem megy egyből a tovább lépés, ne emészd magad, legyél társaságban! Nagyon fontos, hogy jól érezd magad, mintsem hogy otthon ülj és sarokba fordulva sirdogálj. És persze elengedhetetlen, hogy ha van hobbid, rendszerezd!!! Ha táncolsz, táncolj, ha zongorázol, zongorázz! A lehető legjobb megnyugtató! ÉS SEMMI ALKOHOL, GYÓGYSZER, DROG!!!!!

2013. júl. 31. 00:46
 27/27 anonim ***** válasza:

Van akiben a társaság feszültséget kelt.

Sőt akár egyetlen személy közelsége is okoz feszültséget mert alkalmazkodni kell hozzá. Bennem pl ilyen lelki gondokat okozott amikor gyurcsány és bajnai a megélhetésemre (igen sokunk megélhetésére) tört. Azóta nagyon kevés embert tűrök meg hosszabb távon magam közelében, hogy még nyugodt is maradjak mellette. Engem a társaság többnyire flusztrál, idegesít egy idő után. Legalábbis azóta.

2013. aug. 1. 02:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!