Ti hogyan küzdötök meg a magánnyal? Mit csináltok?
tanulj valamit. ha tudsz angolul, akkor:
www.coursera.org/
ha meg nem, akkor tanulj angolul.
vagy tanulj valami zene csinálást. vagy egy új sportot, amit nem tudsz. stb.
olvasok, Honfoglalózok, ezt az oldalt nézegetem (rengeteg témakörből órákig el lehet susmutolni itt), hírportálokat nézegetek, zenét hallgatok
Sajnos nekem nincs tévém, de neked biztos van, böngészd az éjszakai filmeket, azoknak van mondanivalója
Ismét sajnos olyan helyen élek, ahol tragikus az időjárás, de otthon sokat lehet mostanság a szabadban tölteni, menj el biciklizni, vagy csak könnyedén kocogni- nem kell túlzásba vinni, néha sétálhatsz, akár le is ülhetsz
sőt én még beszoktam menni élelmiszerboltokba, hipermarketekbe, ott is akár 1 óráig is el lehet lézengeni, olvasgatod a képeslapokat, könyveket, újságokat, aztán megleped magad valamilyen péksüteménnyel :)
vagy írj nekem, ha végtelenül unatkozol és tegyük együtt :D
20f
vannak helyzetek, amikor érdemes megállni és időt szánni arra, hogy kérdéseket tegyél fel magadnak és azokra válaszolj is..
egyszerűen tedd fel magadnak a kérdést....Mikor éreztem magam jól utoljára?
(valóban gondolj vissza rá, mi volt az az élnény, amiben TE "lubickoltá"l!! ) Na? mit csináltál akkor? akkor azt kell csinálni! teremteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!