Mit kellene csinálnom? Ti mit csináltok ha nincs semmi dolgotok?
Szóval az a helyzet, hogy 2 kor kel elindulnom itthonról és addig nem tudom mi a fenéhez kezdjek...jó kell egy zuhany előtte de az csak fél óra...mit tegyek a maradék időben, ha unatkozom:(
Jaj, nem itthonról, hanem koliból...szóval mit kellene csinálnom? egyszerűen nem jut szembe semmi. Feküdni nem szeretnék, olvasni sem igazán most. A neten se találok semmit, és pakolni sem kell. Filmet sem néznék (meg itt a rossz net miatt nem is igen lehetne). Beszélgetni meg nincs kivel...szóval ti mit tennétek?
Mondjuk ennyi szerencsém van ha összejön akkor nekem délután már van munkám...
Merrefelé laksz? Mert ahogy én észrevettem otthon nálunk sincs munka, de itt Pesten elég gyorsan találtam.
én Komárom-Esztergom megye Dorog de itt semmi :(
anyám is Pesten dolgozik ő is csak ott talált melót de hát az se túl gazdaságos havi harmincezer csak a bérlet..
Alapelvem, hogy az unatkozás = lustaság. Mindig el tudná foglalni magát valaki, max. lusta hozzá.
A kérdésben felsoroltad, amiket tehetnél.
Nem tudom mit tehetnék.
Most lezuhanyoztam és ott vagyok ahol az előbb...Már 8 tól fent vagyok. Már megcsináltam mindent ami olyan volt. És itt koliban tényleg csak ennyit lehet. Most nem tehetek rendet a szobatársam asztalán is vagy ilyesmi...
Nemrég olvastam ki egy könyvet és újat még nem találtam... vagyis van 1 könyvem itt amit még nem olvastam de még nem szeretnék belekezdeni.
Szóval tényleg nem tudom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!