Totál kiborultam ) : mit kéne csinálnom? 12/L
Aki rossz társaságba keveredik az sosem vallja ezt be.Azonnal szakítsd meg a kapcsolatodat a jelenlegi társasággal,nagyon rossz hatással tudnak lenni az emberekre.Félre ne érts én is jártam társaságba ahol ittunk,nem is keveset de tudtam hol a határ.Még van időd,kb hatodikos vagy nem?Még van két éved hogy javíts a jegyeiden
Az állatokért való érdeklődésed meg a rossz társaság miatt csökkent,mert elnyomják benned az emberi érzéseidet,a jó énedet.Persze ezt mindenki tagadja akik ilyen körben mozognak,de mire rájönnek addigra már késő lesz.Hallgass az eszedre
a félévet még simán ki tudod javítani, mert még csak hetedikes vagy és a félévet nem nézik.
A mostani barátaiddal se muszáj megszakítani a kapcsolatot csak hanyagold őket mikor tanulnod kéne, engem is bas*ogattak a tanáraim hogy egy olyan emberrel vagyok legjobb barát aki 'rossz hatással' van rám,pedig nem szólhatnak bele szerintem hogy kit szeressek és kit ne ,én még az ilyen ember mellett sem felejtettem el a saját kötelességeimet:D
aztán végül nem vettek fel abba a gimibe amibe nagyon szerettem volna járni(helyhiány miatt...) hanem egy picit gyengébbe amit most se szeretek de ugyanolyan jók a tanárok is és ugyan olyanok az esélyeim is hogy felvegyenek egyetemre:D
tavaly kilencedikes voltam a félévet szint ugy elrontottam lettek két hármasom is de év végére én lettem az osztály 3.legjobb tanulója:D jó mondjuk nem kellett volna elrontanom a félévet,:S
Szerintem hajts az ötösre :D. Én még most is orvos akarok lenni, de vannak olyan osztálytársaim akik még igy tizedikre se tudják hogy mik legyenek ...ami baj mert nem kéne az utolsó évbe elkezdeni gyúrni valamelyik tantárgyra.
Szóval szerintem gondolkozz el azon melyik tantárgyat szereted a legszívesebben tanulni ,mi érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!