Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon kéne a segítség!...

Nagyon kéne a segítség! Kiborultam!?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok.Tegnapelőtt kezdődött az egész.Nem tudom mi ütött belém,de teljesen meghibbantam.Nem csináltam semmi rosszat,mégis egész nap sírhatnékom van,rosszul érzem magam a bőrömben.Olvasom most a Szent Johanna Gimit és csak olvasni akarok.Mintha hiányérzetem lenne,és annyira imádom a könyvet,hogy-hogy nem is tudom...Na meg úgy érzem,hogy pasit akarok.Pedig tudom nem lenne helyes,még legalább egy évet bőven ráér,de parázok.Jövőre gimi és attól is totál félek.Pedig eddig egyáltalán nem voltak bennem ilyen kétséges érzések.Alapvetően nagyon vidám,mindig nevetős vagyok.A tanulás is feszélyez,ahhoz sincs kedvem,kitűnőként.Totál bekattantam.Szerintetek a könyv miatt?Mit tanácsoltok?
2012. okt. 21. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Lazíts egy kicsit, menj moziba barátnőkkel, ezért van a szünet. Persze ne állami ünnepen hanem általánosságban írtam.
2012. okt. 21. 17:42
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem fejezd be a hisztit...
2012. okt. 21. 17:43
 3/6 A kérdező kommentje:
De most voltam.És mégis....A könyv van rám ilyen hatással?Állandóan olyan helyzetbe képzelem magam.:(Ilyet még sosem csináltam.:(
2012. okt. 21. 17:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Nyugi, csak a hormonok tombolnak benned, ez kamaszkorban elég gyakran okoz hangulatingadozást.

Kicsit te is befolyásolhatod, én azt tanácsolom, hogy most bőgd ki magad ha jólesik, de pár nap után mindenképp próbáld erővel összeszedni magadat és koncentrálj szántszándékkal vidám dolgokra, próbáld meg észrevenni minden szitunak a jó oldalát és akarattal húzd ki magad a vacak hangulatodból ,különben igen könnyen benne ragadhatsz és az félsiker egy fain depresszióhoz...

ha vannak cimboráid akkor könnyebb dolgod van, találkozz/kontaktolj velük minél többet és ha nem vagy túlságosan fasírtban a szüleiddel, akkor nekik is elmondhatod, hogy oylan furin vagy, velük volt-e ilyen.. .vagy ha ennyire nem akarsz belemenni a lelkizésbe velük akkor csak simán beszélgess velük akármiről amiről szerinted lehet :) de ha kicsit törődőek akkor úgyis észreveszik hogy elég vacak hangulatban vagy, csak nem tudják, miképp nyithatnának feléd, talán azt hinnék etgyedülléltre vágysz és inkább békén hagynának... légy te a kezdeményező, szerintem örülni fognak ha lépsz feléjük

2012. okt. 21. 17:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor olvas mást, vagy egy pár napig ne olvasd a könyvet
2012. okt. 21. 17:47
 6/6 A kérdező kommentje:
A szüleim támogatnak engem,és barátaim is vannak.Egyáltalán nem vagyok ilyen szempontból rossz helyzetben.Csak ez tőlem tök szokatlan,és furcsa érzés.
2012. okt. 21. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!