Nagyon kéne a segítség! Kiborultam!?
Nyugi, csak a hormonok tombolnak benned, ez kamaszkorban elég gyakran okoz hangulatingadozást.
Kicsit te is befolyásolhatod, én azt tanácsolom, hogy most bőgd ki magad ha jólesik, de pár nap után mindenképp próbáld erővel összeszedni magadat és koncentrálj szántszándékkal vidám dolgokra, próbáld meg észrevenni minden szitunak a jó oldalát és akarattal húzd ki magad a vacak hangulatodból ,különben igen könnyen benne ragadhatsz és az félsiker egy fain depresszióhoz...
ha vannak cimboráid akkor könnyebb dolgod van, találkozz/kontaktolj velük minél többet és ha nem vagy túlságosan fasírtban a szüleiddel, akkor nekik is elmondhatod, hogy oylan furin vagy, velük volt-e ilyen.. .vagy ha ennyire nem akarsz belemenni a lelkizésbe velük akkor csak simán beszélgess velük akármiről amiről szerinted lehet :) de ha kicsit törődőek akkor úgyis észreveszik hogy elég vacak hangulatban vagy, csak nem tudják, miképp nyithatnának feléd, talán azt hinnék etgyedülléltre vágysz és inkább békén hagynának... légy te a kezdeményező, szerintem örülni fognak ha lépsz feléjük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!