Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek is el kéne mennem...

Szerintetek is el kéne mennem valahova?

Figyelt kérdés

Szilveszterkor nem tudok elmenni sehova.Mert igazából nem vagyok az az eljárós típus.De már az apám is azzal piszkál,hogy mért nem megyek el valahova.2 közeli barátnőm van akikkel tényleg jól érzem magam.De az egyik nincs itthon a másik pedig elmegy de a többi barátjával akiket nem annyira ismerek.Meg azok amúgy is 19-20 évesek.

14/L

2011. dec. 28. 11:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha szívesen elmennél, menj oda ahova a barátnőd, ismerkedsz kicsit, az csak jót tesz. Ha szívesebben vagy otthon, akkor ne erőltesd. Fiatal vagy még.
2011. dec. 28. 11:50
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy kéne elmenned, ha nem akarsz. Apukád meg örülhetne, hogy nem a bulizáson jár az eszed, ahol sajnos állandó kellék az alkohol.
2011. dec. 28. 11:51
 3/13 A kérdező kommentje:
Hát az is igaz,hogy nem szeretnék sehova menni.De cikinek érzem,hogy mindenki henceg,hogy menyit ivott meg,hogy miket csináltak én meg otthon vagyok.Nem úgy kell érteni,hogy soha nem megyek sehova mert nem igaz.De én inkább áthívom a barátaimat vagy elmegy velük a szomszéd városba,moziba vagy vásárolni.Nem vagyok az a bulizós típus.De félek,hogy ezért majd kinevetnek vagy valami.
2011. dec. 28. 11:54
 4/13 anonim ***** válasza:
Ne érzed cikinek, hiszen Te sokkal okosabb vagy! Végre egy felelősen gondolkodó lány! Bárcsak sokkal többen lennének ilyenek!!!
2011. dec. 28. 12:02
 5/13 anonim ***** válasza:

Én is voltam már ilyen helyzetben...A szüleim is csodálkoztak, hogy nem megyek sehova. Hívtak, idén is hívtak, de nem megyek olyan helyre, ahol max. 2-3 embert ismerek, de ők el lesznek foglalva a többiekkel. A többieket nem ismerem, de hallottam róluk néhány dolgot. Az ok, hogy isznak, én is szoktam, de ők full részegre isszák magukat, ja meg cigiznek ésatöbbi.

Én nem érezném jól magam köztük, mert nem ilyen vagyok. A drogról meg ne is beszéljünk, mert náluk az is játszik.

Inkább itthon maradok, és el leszek anyumékkal. Beszélgetünk, játszunk tv-zünk, iszunk. És ha januárban megkérdezi valaki, hogy telt a szilveszterem, elmondom nekik, hogy jól éreztem magam itthon, a szüleimmel.

Megtanultam már, hogy nem az a fontos mások mit gondolnak, hanem az, hogy én mit gondolok jónak.

Ha nem szívesen mennél, ne menj. Azért fölösleges, hogy ne érezd jól magad, feszengj egész éjszaka és azt várdd, hogy végre hazamenj. Akkor maradj inkább otthon, ahol jól is érzed magad.

Nekem a szilveszter nem a piálást, kötelező bulizást jelenti, hanem azt, hogy érezzem jól magam.

16/L

2011. dec. 28. 12:08
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm.És remélem igazatok van és nem nevetnek majd ki emiatt.
2011. dec. 28. 12:08
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát én is jól szoktam érezni magam anyukámmal.De szilveszter este még dolgozik is.Így egyedül leszek.:/ De a legrosszabb,hogy apukámtól mást se hallok csak azt hogy miért vagyok folyton otthon.Pedig nem is velünk lakik.Meg barátkozzak másik emberekkel mert a barátaim szerinte parasztok és tudatlan bunkók és ha velük maradok én is olyan leszek.
2011. dec. 28. 12:12
 8/13 anonim ***** válasza:

Apum is hasonló,bár azért ennyire nem szól bele,csak megjegyzi,hogy én szilveszterkor sehova se megyek?

De nem piszkál vele meg ilyenek,hisz miért is tenné?

Örüljön csak,hogy nem akarok menni,na mindegy.

Ha nem akarsz ne menj. Nem kell a többiek orrára kötni,hogy te mit csináltál. Otthon voltál és nagyon jól érezted magad,ennyi.

Meg a többiek sem mondanák ám mindig igazat,hogy ennyit-meg ennyit ittak. Isznak valamit amikor sokan vannak elmennek (ott nem isznak semmit) aztán visszajönnek,hogy ők mennyire bevännak már bäszva,persze ezek lányok -.- na mindegy is.

A fiúk sem azokra buknak akik hót részegek és a karjukban hánynak,vagy csak kevés fiú.

Apud miatt meg ne aggódj,ne foglalkozz velük. Hívj át magadhoz valakit,akár unokatesót vagy bárkit,hogy azért ne legyél egyedül vagy menj el apudhoz esetleg.

15l

2011. dec. 28. 12:29
 9/13 A kérdező kommentje:
Uncsi tesóm nincs.Szinte én vagyok az egyedüli gyerek a családban.Apukámhoz nem tudok menni mert a barátnője nem kedvel és nem akarja,hogy ott legyek.Szóval maradok egyedül.:/
2011. dec. 28. 12:51
 10/13 anonim ***** válasza:
Apukád inkább a barátnőjét választja, mint a saját lányát? Ez szégyen!
2011. dec. 28. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!