Szerintetek is el kéne mennem valahova?
Szilveszterkor nem tudok elmenni sehova.Mert igazából nem vagyok az az eljárós típus.De már az apám is azzal piszkál,hogy mért nem megyek el valahova.2 közeli barátnőm van akikkel tényleg jól érzem magam.De az egyik nincs itthon a másik pedig elmegy de a többi barátjával akiket nem annyira ismerek.Meg azok amúgy is 19-20 évesek.
14/L
Én is voltam már ilyen helyzetben...A szüleim is csodálkoztak, hogy nem megyek sehova. Hívtak, idén is hívtak, de nem megyek olyan helyre, ahol max. 2-3 embert ismerek, de ők el lesznek foglalva a többiekkel. A többieket nem ismerem, de hallottam róluk néhány dolgot. Az ok, hogy isznak, én is szoktam, de ők full részegre isszák magukat, ja meg cigiznek ésatöbbi.
Én nem érezném jól magam köztük, mert nem ilyen vagyok. A drogról meg ne is beszéljünk, mert náluk az is játszik.
Inkább itthon maradok, és el leszek anyumékkal. Beszélgetünk, játszunk tv-zünk, iszunk. És ha januárban megkérdezi valaki, hogy telt a szilveszterem, elmondom nekik, hogy jól éreztem magam itthon, a szüleimmel.
Megtanultam már, hogy nem az a fontos mások mit gondolnak, hanem az, hogy én mit gondolok jónak.
Ha nem szívesen mennél, ne menj. Azért fölösleges, hogy ne érezd jól magad, feszengj egész éjszaka és azt várdd, hogy végre hazamenj. Akkor maradj inkább otthon, ahol jól is érzed magad.
Nekem a szilveszter nem a piálást, kötelező bulizást jelenti, hanem azt, hogy érezzem jól magam.
16/L
Apum is hasonló,bár azért ennyire nem szól bele,csak megjegyzi,hogy én szilveszterkor sehova se megyek?
De nem piszkál vele meg ilyenek,hisz miért is tenné?
Örüljön csak,hogy nem akarok menni,na mindegy.
Ha nem akarsz ne menj. Nem kell a többiek orrára kötni,hogy te mit csináltál. Otthon voltál és nagyon jól érezted magad,ennyi.
Meg a többiek sem mondanák ám mindig igazat,hogy ennyit-meg ennyit ittak. Isznak valamit amikor sokan vannak elmennek (ott nem isznak semmit) aztán visszajönnek,hogy ők mennyire bevännak már bäszva,persze ezek lányok -.- na mindegy is.
A fiúk sem azokra buknak akik hót részegek és a karjukban hánynak,vagy csak kevés fiú.
Apud miatt meg ne aggódj,ne foglalkozz velük. Hívj át magadhoz valakit,akár unokatesót vagy bárkit,hogy azért ne legyél egyedül vagy menj el apudhoz esetleg.
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!