Mi értelme? Tényleg reménytelen a helyzet? Mit kéne csinálnom?
Szia!^^ Ne add fel!!! Mindenképp próbáld meg az élet pozitívumait felfedezni, azokra gondolni. Lehet, hogy úgy érzed, nincsenek, de hidd el, vannak! (Nem is kevés.) És ne arra gondolj, hogy egyre reménytelenebb minden! Próbáld meg Te is kibeszélni valakivel a problémáidat. Gondolom a fiúk ilyesmit nem tudnak/akarnak haverral, úgyhogy ha esetleg van tesód, akkor vele beszélgess, vagy valakivel akiben megbízol és meghallgat! Ha más megoldás nincs, akkor keress fel egy szakembert, aki segíteni tud Neked!!
Ráadásul gondolj bele, mindjárt betöltöd a 18-at és akkor Te is saját lábra tudsz majd állni, segíteni otthon anyukádnak pár év múlva!!
Nagyon sok erőt és kitartást Neked!!!! :)
Köszönöm! :) Tesómmal próbáltam beszélni, de ő se nagyon akarja megérteni, hogy nekem milyen. Tisztában vagyok vele, hogy sokkal több embernek vannak sokkal nagyobb problémái, de 1. nekem ettől nem lesz jobb a helyzetem 2. ők valahogy mindig erősebbek. Eddig akáhányszor reméltem és pozitívan fogtam fel a dolgokat, tele voltam várakozással, akkor mindig jött valami ami ezt romba döntötte. Egy idő után már olyan nehéz elhinni, hogy minden lehet jobb..
Aminek örülnék az valami gyökeres környezetváltozás lenne, de semmiképpen sem Magyarországon. A baj az, hogy itt vagyok aközépiskolás éveim közepén és ilyenkor nem hiszem, hogy külföldön tudnék úgy suliba árni, hogy ne kéne elölről kezdenem :)
A biztató szavakat viszont mindenképp köszönöm!! :)
Akkor hasonló cipőben járunk. Én is azon vagyok, hogy minél hamarabb ki külföldre. Akár ott is továbbtanulni valami olyan suliba ahol nincsen tandíj vagy valami ösztöndíjat megpályázni..csak annyira nem vagyok tisztában ezekkel a dolgokkal :/
Aztán hajrá Neked is, remélem összejön valami aztán külföldön meg egy új élet :)
Köszi!!^^ Neked is hajrá!:)
Én 10es leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!