Mi értelme van a közmunkának? Csak nálunk ilyen a helyzet, hogy egész nap nem csinálnak semmit?
"Miért jó ez az államnak?"
Mert idézlek:
"Máshol biztos vannak közmunkások, akik tényleg értelmes munkát végeznek"
16:27
2010-ig mindenki azt ordította, hogy "segélyt csak munkáért!" Mióta a Fidesz bevezette, azóta a közmunka fasiszta kizsákmányolás :)))
2010-ig mindenki ordította, hogy "túl sok a büfészakos egyetemista!" A Fidesz csökkentette az ilyen szakok létszámait, és most megy a rinyálás, hogy "összetörték a fiatalok álmait" :)))
2010-ig mindenki ordította, hogy szigorítani kell a büntetéseket. Aztán a Fidesz szigorította, és már 2010 nyarán patakokat sírtak az ellenzékiek a fogdába rakott bolti tolvajokat sajnálva :)))
" (Tudjátok, az elhíresült 47 ezer.)"
Told fel a pcsádba!
" A füvet azelőtt is volt aki lenyírja. Ezeknek az embereknek max. papíron van munkájuk, most még inkább "munkanélküliek" a szó szoros értelmében, mert így annyit sem dolgoznak, mint amennyit otthon dolgoznának, csak kétszer több pénzt fizet nekik az állam."
Így van. Én azelőtt legalább dolgoztam, építkeztem, meg van egy asztalos műhelyem, ma már csak bejárok péniszt vakarni és aluszkálni.
17:02
Nyilván, ha ennyire tudod, hogy rosszul dolgozik a település vezetése, akkor azt is tudod, mit kellene és lehetne inkább csinálni. És akkor tehetsz javaslatokat a polgármesternek. Vagy elindulhatsz a polgármesteri címért a programoddal.
Vagy ha irtózol a politikától, akkor teremthetsz munkahelyeket ezeknek az embereknek és rögtön nem kell azon rinyálnod, milyen rossz a közmunkaprogram.
"Told fel a pcsádba!"
Figyelj, nem érdekel, hogy izgalom fog el attól, hogy valaki 47 ezer forintot "tol fel a pcsájába", én nem fogom megtenni ezt, már csak azért sem, mert nekem ilyen nemi szervem nincs. Ellenben szólj édesanyádnak, ha ilyen szép úriembert nevelt belőled, biztos erre is hajlandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!