Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gyors, fájdalom mentes halálra...

Gyors, fájdalom mentes halálra van valami biztos?

Figyelt kérdés

2013. jún. 20. 14:01
1 2 3 4 5
 31/46 anonim válasza:
94%
Nem muszáj öngyilkosnak lenned, elég ha az eddigi életed dobod el, le lépsz mindent és mindenkit hátra hagyva, és új életet kezdesz.Végül is az öngyilkosság lényege is ez, de így legalább jövőd lehet.
2016. febr. 9. 20:12
 32/46 anonim válasza:
43%
Érdekes kommentek. Továbbá érdekes: Rosszabb-e a hajléktalannak? Vagy vándorcsövinek szegődni és járni a világot? Ha valaki jól meg tud élni hajléktalanként, lehet boldogabb, mint aki x-körülmények között akar öngyilkos lenni, elvégre a hajléktalan elfogadta a világot aminek amilyen módon a része. Az a baj lehet én se tudnék hajléktalan lenni. Írok én ide, relative jo életkörülményekkel, de az a baj ebbe a világban minden relativ. Az éhező etióphoz képest egy haléktalan élete (európában) áldás. Én elég halmozott okokból adódóan gondolkodok végetvetni életemnek, de így végigolvasva -meg neten is bővebben utána járva- inkább mégse tenném. Inkább eljutnék tibetbe szerzetesnek lenni. Nekik nincs semmijük, de még kb ez is több mint az igényeik. és boldogok? igen. Elvégre szegény és boldogtalan az, kinek kevesebb van mint amennyi szüksége. Igaz, a szükség nagy úr. Dilemma.
2016. szept. 7. 17:11
 33/46 anonim válasza:
2017. jan. 16. 14:29
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
Azért annyit hozzátennék, hogy azoknak a véleményével akik azt mondják gyáva megoldás stb nem értek egyet. Vagyis nem lehet azt mondani hogy minden esetben igaz. Megoldásnak nem megoldás, de ha valakinek az életkörülményei annyira rosszak, nyomorúságos az élete és reálisan nem is oldható meg, és csak szenved az illető és mondjuk nem akarja hogy teletömjék gyógyszerekkel hogy évekkel később agyrokkant legyen, akkor mégis mit csináljon? Lehet okoskodni de senki nincs a másik bőrében és igenis van olyan amikor nincs más "megoldás".
2017. okt. 6. 18:32
 35/46 anonim válasza:
100%
En is szeretnem tudni
2017. nov. 27. 13:26
 36/46 anonim ***** válasza:
100%
remelem senki nem halt meg azota.
2019. febr. 9. 17:55
 37/46 anonim válasza:
100%
Én legszivesebben fejbe lőném magam de mehéz fegyvert be szerezni a 10 edikről meg félek leugrani mert tériszonyom van de a fegyverrel lenne a legjobb mert csak egy gomb nyomás az egész és mielőtt mondanátok hogy kérjek segitséget...kértem be vittek 1 honapra a psychatriara a psychologusom nem vt a psychaterem meg fel tette a sablon kérdéseit és fel irt egy csomó "gyógy"szert oszt csak szarabb lett
2019. aug. 18. 18:54
 38/46 anonim válasza:
100%
szia élsz még? Én is meg akkarok halni. Remélem válaszolsz.
2020. ápr. 6. 16:41
 39/46 anonim válasza:
100%
Mostanában hasonló gondolataim vannak. Az tűnik a legjobb halálnak, ha bemész a borospincébe, magadra zárod az ajtót, és megfulladsz. Kérdés, hogy vajon fulladozol is közben? Vagy egyszerűen csak elalszol? Mert ha csak elnyom az álom oxigénhiányos állapotban, amiből soha nem kelsz fel, annál nem kell kényelmesebb halál. A bánat se akar kiugrani magasból, hogy széttrancsírozódjon a test, az érfelvágás szintén baromi kellemetlen lehet, ahogy rázkódik a tested, az alkohol plusz gyógyszer esetén meg fennáll a veszély, hogy nem halsz meg, csak kimossák a gyomrot. Valami olyasmi kellene, ami semennyire nem fáj, maximum egy elalvással ér fel, amiből soha nem kel fel az ember.
2020. ápr. 24. 17:51
 40/46 anonim ***** válasza:
100%

8-adik válaszoló (2013. jún. 20. 17:23)

Tudom, régi kérdés, de ez annyira jó hasonlat ... :) Már is viccesebben fogom fel a dolgokat... :D

2020. dec. 20. 16:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!