Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gyors, fájdalom mentes halálra...

Gyors, fájdalom mentes halálra van valami biztos?

Figyelt kérdés

2013. jún. 20. 14:01
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
11%
Te akarsz öngyilkos lenni? Hát mi a franc lett veled fater?!
2013. jún. 20. 14:11
 2/46 anonim ***** válasza:
10%
Nem, nincs!! Most azonnal menj el egy pszichológushoz...az van!!
2013. jún. 20. 14:13
 3/46 anonim ***** válasza:
25%
Menj ki a vonat sínhez, és feküdj az intersziti elé. Hidd el, gyors lesz és csak egy picikét fáj majd...
2013. jún. 20. 14:14
 4/46 A kérdező kommentje:

1. Nem szeretném részletezni miért.

2. Pszichológus rajtam már nem segít.

3. Magam szeretnék a vonatvezetőnek még rosszabb lenne..

2013. jún. 20. 14:17
 5/46 anonim ***** válasza:
18%

Hát 100 százalék,hogy megfogod bánni,És az öngyilkos emberekre a pokól vár!Ha még roszabbat szeretnél csinálni magadnak akkor csináld!Ugyis minden nap többszáz több ezer ember meghal,és én tudom,hogy van kiut mindenböll!Mert tapasztaltam!És arra kérlek,hogy ne tedd meg ezt mert megfogod bánni nagyon!

Isten legyen veled Mindig és mindenkor!

2013. jún. 20. 14:25
 6/46 /Anita_'94/ ***** válasza:
73%
Szénmonoxid.
2013. jún. 20. 15:03
 7/46 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem az fájdalommentes ha leugrasz nagyon magasról és fejjel érkezel a földnek.Rögtön szétmegy a fejed szóval nem igazán érezhetsz semmit még az agyadig se fog eljutni,hogy mi van

A másik meg egy olyan módszer amiben úgyse lesz részed(kb.az emberiség 1% az ami ilyen halálban részesül),szóval ez mind1 is

2013. jún. 20. 17:13
 8/46 anonim ***** válasza:
77%

Kedves Kérdező!

Mielőtt meggyilkolod magad, olvasd el Popper Péter Hogyan öljük meg magunkat? c. könyvét.

Egyébként minden alkalommal, amikor beszarik a számítógéped, kidobod? Egyszerűbb a szoftvert újrainstallálni. Mondjuk egy korszerűbb verziót.

A Te fejeben is csak újra kellene installálni a programot. Semmi gond avval, hogy élsz, ezek a fenti válaszolók pl. mind támogatják. Az pedig, hogy élsz/mit gondolsz/hogy adsz célt az életednek stb, a Te kezedben van. Kidobni a hardvert, mert vacakol a szoftvert, az bizony luxus.

Üdv R.

2013. jún. 20. 17:23
 9/46 anonim ***** válasza:
95%

Fejbelövés, meg vagy 50 méterből való leugrás.

Gyógyszerről tegyél le, nagy butaság. A kötél is rossz.

Az érfelvágás-meglepő módon, nem annyira fájdalmas, tapasztalat. De én vagdostam is magam, szóval a szervezetem már követeli, a nagy bumm-ot a végére.

Sajnálom hogy te is így fogsz cselekedni:S

2013. jún. 20. 17:56
 10/46 anonim ***** válasza:
11%

Ilyenkor csak az a szomorú, hogy az egyik közeli barátom nemrég halt meg motorbalesetben, pedig huszonvalahány éves volt.

Te meg itt interneten sajnáltatod magad.

A halállal nem hiszem hogy szabad viccelni, ha meg komolyan vetted a kérdést, akkor meg lődd fejbe magad, vagy ugorj le a legmagasabb épület tetejéről ami a közeledben van. aztán cső.

2013. jún. 20. 18:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!