Gyors, fájdalom mentes halálra van valami biztos?
21/46 anonim válasza:
Én 39 éves férfi vagyok,van feleségem egy lányom családom sőtt a szüleim is élnek még de súlyos beteg vagyok és megfogok halni...
Szívesen cserélnék veled bármi gondod is van,úgy szeretnék még élni de sajnos nem Énrajtam múlik.
A kérdésedre a válaszom:az én betegségem évekig kinozott és mégis most azt mondom,hogy egy szempillantás volt ez a rövidke idő...mert az út végén vagyok.
2013. jún. 25. 21:20
Élet után a halál a legnagyobb megváltás. Sajnos úgy is akkor jön a halál, amikor élni szeretnél, hát próbálj meg élni. Én is ezt teszem, és mindennap remélem hogy közelebb van a vég.
2013. jún. 25. 21:20
Jézus a ti életetek biztositása,ö az aki az életben megtanit és a halál után gondodat viseli!
2013. júl. 3. 00:43
24/46 kittike768 válasza:
Nem tudom én is sokat gondolkodtam rajta!!!
Gondolj bele 12 éves lány az annya leszarja az apja kiabál egyfolytában. A suliban kitaszított szinte nincsenek barátok hülyének teszem magam hogy ne látszódjanak a könnyeim a fiú akit szeretek elhagyott hagytam elmenni sokan azt hiszik ez csak egy hülye gyerek még nem is tudja mi az élet de igenis tudom !!! jobban mint más sajnos ( ...
2013. júl. 15. 22:19
Nem értem az ilyen embereket. Ha meg akarsz halni akkor úgyis megtalálod a "megoldást", ha pedig nem akkor csak itt sajnáltatod magad. Hidd el mikor azt mondom hogy nem sok ember van ebben az országban aki annyit szenvedett mint én 21-éves koromra és valószínűleg a java csak ezután jön, na persze mindenkinek a saját keresztje a legnehezebb de az a sok fájdalom ami engem és a családomat ért az utóbbi 4 évben azt csak súlyosbítaná ha én megölném magam. Nem tudnám megtenni velük. És még annyit a néhány vallásos hozzászólásra ha isten létezik is nem érdekli ami itt van és nem fog segíteni, nem fogja megadni amit szeretnénk és nem oldja meg a problémákat, nem bünteti meg a rosszakat, nem jutalmazza meg a jókat, szarik az éhezőkre, a betegekre, az erőszak és gyilkosság áldozataira mert kérdem én hogy létezhet a mocsok ami ellepi a világot ha istent érdekli az emberiség?
2013. aug. 24. 17:47
26/46 anonim válasza:
Elmesélnék én is egy történetet.16 éves koromban voltam majdnem öngyilkos.Ezt úgy értem hogy megpróbáltam megölni magam de sajnos időben kórházba vittek és sok újraélesztés után újra megdobbant a szívem.3 év eltelte után is megtenném, nem javult a helyzetem,csak azért nem öltem még meg magam mert úgy érzem amivel meg lettem áldva akármi van nem szabad eldobnom.Erősen hiszek istenbe mert mikor újra próbáltak éleszteni hozzám szólt és csak ezt mondta: Fiam,megáldottalak egy emberi élettel azért,hogy használd ki mind ezt.Most egyszer meghagyom életed, hogy elgondolkozz ezen.De ha ezután is így gondolod nem tartalak vissza a túlvilágtól.
Lehet engem most bolondnak nézni,de már úgy tartom hogy ha megáldottak valamivel ne dobjam el magamtól.
2013. okt. 16. 23:28
Én a katonáimat veszítettem el akik a barátaim is voltak!halottak én is az akarok lenni!van egy fájdalommentes halál a nyakunkon van 2 ér nem kell felakasztani magunkat ha azt a 2 eret elszoritjuk kb 2 percre akkor meghalunk ezt nekem egy orvos mondta
2015. márc. 13. 01:20
28/46 Kyor válasza:
Az nem is értheti meg, aki nem érzi ezt. Én színtén készülök életem kioltására, de pont azért akarok, mert bűnhődni akarok és véget vetni annak hogy mindig mindenkinek fájdalmat okozok. Ez lenne az utolsó. Nem kiutat keresek én sem. Én csak a létem értelmetlenségének végét akarom vetni.
2015. máj. 3. 12:25
29/46 diego de santjo válasza:
2015. máj. 24. 15:37
30/46 kittike768 válasza:
Lassan 3 év múlva újra itt... Amint látszik nagyon is élek az életem mondhatni szép... Igazából akkor jött rendbe amikor kiderült apám sírva fakadt amikor meglátta a szanaszét vágdosott kezem... Szörnyű lehetett így látnia a gyerekét ekkor eszembe jutott hogy ha elmegyek csak neki okozok fájdalmat foglalkozott velem az iskola szpihológus és csak ekkor kezdett fájni igazán amit csináltam olyan szintű megbánást éreztem mint még soha utáltam amit csináltam és nem helyes de az önmagam iránt érzett utálat és apám szeretete hatására sikerült felállnom... Azóta apuval rengeteg időt töltöttem eggyütt megtanultam gondoskodni a kiskutyámról (ha hiszitek ha nem amíkor az én lelkem beteg volt ő se volt jobban). Nagyon jó a családi viszony vannak barátaim ma már nyolcadikos vagyok vannak céljaim és vágyaim a jegyeim kitűnőek így egy nagyon jó gimnáziumba felvételizhetek. Ám ma már kiderült hogy krónikus betegségem van valami a légzésszervrendszeremmel így hát nem tudni meddig élek de az a lényeg hogy boldogan 😊
2016. jan. 8. 07:25
Kapcsolódó kérdések: