Több évi depresszióból és szorongásból gyógyult már ki valaki?
Értem, de létezik élő példa rá, aki egyáltalán kigyógyult ebből ? nem azokról van szó akik 15 évesek, és nem mehettek el bulizni, és 4 napig be vágták a durcát ! :D
Hanem aki tartósan mondjuk 5 évig full depressziós, és az öngyilkosságot fontolgatja mindig, és nem akar élni, és semmti nem érez, olyan gyógyult már ki ebből ? Nehéz elhinni...
Nem mondanám, hogy gyógyult vagyok. Bármikor vissza eshetek abba a szrba amibe eddig voltam, DE 2 éve már jól vagyok. Kezdenek vissza jönni az ösztöneim, és a vágyam a változásra.. Most se árasztok magamból túl sok szeretet, de már nem vagyok mindennel szemben közömbös.
Régen nem lehetett hozzám érni, senkinek sehol.. Mára már a buszon is simán elvagyok, és már az édesanyám is megölelhet. Érzem a kiutat.. Olyan mintha egy nagyon hideg hűtőben lettem volna és lassan enged ki a szervezetem.
Már eljutottam arra a pontra, hogy soha többé nem akarom bántani magamat -fizikálisan és lelkileg egyaránt-, szóval most tényleg jól érzem magam!
2003-ban kezdődött a pokol legmélyebb bugyrában a depresszióm, és ott is tanyázott 2011-ig. Szóval gyógyultnak nem mondom magam, de önerőből sikerült idáig felhúznom magam. Nem vagyok boldog, de szomorú sem, értékelem az életem!
"5 évig full depressziós, és az öngyilkosságot fontolgatja mindig, és nem akar élni, és semmti nem érez, olyan gyógyult már ki ebből ? "
vannak ilyenek, most nem nem tudok hírességeket modani neked, meg akinek hajlama van rá, visszatérhet nála, de itt is tlaálkozni olyanokkal, akik túlélték.
nem gyógyíthatatlan állapot.
én elmondtam, mit kell csinálni, amíg enm érdekel igazán a sajaát jövőd, addig senki se tud tenni semmit.,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!