Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gyors, fájdalom mentes halálra...

Gyors, fájdalom mentes halálra van valami biztos?

Figyelt kérdés

2013. jún. 20. 14:01
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Nem sajnáltatás képen írtam ki, komolyan gondolom.
2013. jún. 20. 18:43
 12/46 anonim ***** válasza:
17%
Nincs olyan indok, amiért megéri. Nekem elhiheted. Akartam már öngyilkos lenni, majdnem lettem is, de nagy hiba lett volna.
2013. jún. 20. 22:17
 13/46 anonim ***** válasza:
25%

Élsz még?

Az öngyilkosok gyáva emberek. Elmenekülnek a gondok elől,

hátrahagyva azt másokra.

Önzők is. Mert nem gondolnak arra, milyen borzalmas súlyt, fájdalmat hagynak a szeretteikre. Az örökös kétséget? Ugyan segíthettem volna? Miért nem tetem?

Megfutamodás. Cserbenhagyás.

Kérj segítséget, de ne temesd el élve a szüleidet, és akik szeretnek. Mert ilyen örökséget ember nem hagy hátra.

2013. jún. 21. 10:20
 14/46 anonim ***** válasza:
0%

az életnél nincs nagyobb ajándék és dolog a világban, több millióan küzdenek azért hogy életben maradhassanak, te meg öngyilkos akarsz lenni?

soha nem értettem az ilyeneket.

mindig van kiút, lehet most még nem látod, de az idő mindent begyógyít. az öngyilkosságra SOHA nincsen elfogadható ok.

2013. jún. 21. 15:25
 15/46 anonim válasza:
97%

"Mert nem gondolnak arra, milyen borzalmas súlyt, fájdalmat hagynak a szeretteikre. Az örökös kétséget? Ugyan segíthettem volna? Miért nem tetem?"

Én is öngyilkos akarok lenni már régóta, eddig csak az tartott vissza amit írtál. Szóval vmi olyasmin gondolkozom, hogy csak eltüntként vegyenek számba, nem pedig úgy hogy ez a hülye

is megölte magát... tehát valószínüleg elutazok jó messze innen vmi isten háta mögötti országba, ahol nem számít annyira az emberélet mint a fejlett országokban, max rádobnak 2 lapát földet aztán tovább állnak, papírjaimat elégetem, soha nem fogják kideríteni, hogy kinek a fia, borja vagyok. Itthon meg, reményeim szerint csak annyi marad meg közeli hozzátartozóimban hogy ettől a naptól kezdve semmit nem lehet tudni szegényről... Ez jobb szerintem mintha tudnák, hogy öngyilkos lettem

Módszert én sem tudom, bár hogy fájdalom mentes legyen nem igazán számít szerintem, arra az utolsó egy két perce tök mindegy mit érez az ember.

Amúgy szerintem gyógyszer+alkohol, ezt a gyógyszer témát nem jártam még körbe nem tudom mi a hatásos, esetleg vki vmit? Amúgy meg vmi szép tengerpatra mennék, aztán kieveznék vmi kenuba jó messze amig csak birom, ott beveszem amit kell, aztán vízbe vetném magam, tudom, hogy szar a fulladás mert egyszer már majdnem megfultam, de egy utolsót ki lehet bírni :D lehetőleg lesznek cápák is, és akkor soha nem fognak rám találni, senkinek nem fogok kellemetlenséget okozni.

Öngyilkosoknak mondják mindig, hogy legyenek céljaik, meg terveik, hát nekem vannak! Nem mondhatja senki!

2013. jún. 21. 17:10
 16/46 anonim ***** válasza:
24%

azért megnézném, hogy akik itt interneten osztják meg az öngyilkos gondolatait, milyen is lehet az a "rossz" életük. és mennyivel rosszabb mint a hajléktalannak akinek senkie sincs, mégis van elég bátorsága felkelni másnap reggel hogy végigszenvedje a napjait.

amúgy mégegy fájdalommentes halál szerintem az áramütés. gyors, semmit nem érzel, és jóesetben 100%os halál.

2013. jún. 21. 21:26
 17/46 anonim ***** válasza:
34%
Miért lett lepontozva az összes olyan válasz, ahol segíteni akarnak??? Most komolyan...csak az lett felpontozva, amelyik arra biztatja h komolyan a halál az egyetlen értelmes út...ez szégyen!
2013. jún. 21. 22:05
 18/46 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztam le, és igen élek még. Rájöttem arra hogy le kell zárni a múltat és új életet kezdeni.

Köszönöm mindenkinek a válaszát.

2013. jún. 22. 06:59
 19/46 anonim válasza:
88%

Kedves Kérdező! örülök, ha így döntöttél, hogy nem teszed meg... Én nő vagyok, jövőre 50 éves leszek. Egész életemben tragédiák sora ért, amiért lett volna okom, hogy megtegyem. Emléxem, 24 éves voltam, gyerekem egyik Bp-i kórházban volt, én vidéken laktam akkoriban. Arról tájékoztattak, hogy lehet, hogy a gyerekem ( akkor volt 6 hónapos) nem éri meg a 10éves korát. Ekkor kezdett a házasságom is tönkremenni és a szüleimhez sem mehettem volna vissza, teljesen kilátástalannk éreztem az életemet.Direkt leszálltem a 6-os viliről a Margit híd közepén, hogy ugorjak.... Emlékszem, megálltam, folyt a könnyem. Akkor azt mondtam magamnak, ugorj.... A másik énem a józanabbik, azt mondta, ne tegyem meg, nincs az a probléma, amit ne lehetne megoldani... Azóta is ért már tragédiák sorozata, sosem kábítóztam, vagy rúgtam be... A jobbik énem mindig azt mondja, soha ne add fel, keress megoldást ( nem feltétlenül pszichológust). Nem is adok fel soha, semmit és igyekszem minden helyzetből fel tudok már állni... Utóbbi 2 évben eljutottam arra a szintre, hogy már csak röhögök a dolgokon, de ehhez el kellett telnie 25 évnek. Tanuld meg: Ami nem öl meg, az megedz. Nem tudom már melyik híres ember mondta, de igaza volt.

Tehát te sem add fel soha, örülj, hogy süt a nap, vagy zöld a fű. Mai világban a zöld fűnek is örülni kell szinte már...Tehát: SOHA NE ADD FEL....

2013. jún. 22. 12:31
 20/46 barátkozó válasza:
33%

Köszöntöm tisztelettel!Nagyon sok jó tanácsot kapott ami az életet táplálja. Biztosan komolyan gondolja ezért javasolnám vegyen egy "új szövetséget " és figyelmesen

olvassa végig. Mivel a halál végleges állapot ezért egy próbát megér . Ha azután is a halált látja kivezető útnak akkor a javaslatok bármelyikét választhatja.

Ha viszont meggondolja magát szeretnék önnel megismerkedni. Mindenre van megoldás.

2013. jún. 25. 19:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!