Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Én vagyok a legrosszabb pasi...

Én vagyok a legrosszabb pasi a világon?

Figyelt kérdés

Ezt igazoló tényezők:

- Alacsony vagyok: a lányok többségét ha meg akarnám csókolni, ahhoz minimum egy kis sámli kellene;

- Dagadt vagyok: a haskörméretem nagyobb, mint a magasságom. Rám tényleg igaz, hogy könnyebb átugrani, mint megkerülni;

- Lúdtalpam van;

- Rosszak az ízületeim, semmit nem tudok sportolni. Az esetleges (de nagy valószínűséggel be nem következő romantikus séták a parkban csak egyik padtól a másikig terjedhetnének);

- Rossz a szívem;

- A mellkasomon alig nő szőr;

- Az arcszőrzetem csak foltokban nő;

- Vastagok az ajkaim;

- Elállóak a füleim;

- Hatalmas az orrom;

- A szemem definiálhatatlanul világos színű, és sajnos nem barna, hanem valami szürkéskékeszöldes, mellette a fehérjén jól láthatóak az erek (emiatt a szemfehérjém inkább vöröses árnyalatú);

- Nagyon makacs psoriasis bőrbetegségem van;

- Öreg vagyok, de szűz, szóval fogalmam sincs, hogyan kellene kielégíteni egy lányt;

- Nagyon kicsi farkam van;

- Introvertált személyiségem van.

Na ki írja alá, hogy én vagyok a lehető legrondább pasi a világon, és sosem lesz barátnőm? :)

#legrosszabb #legocsmányabb
2013. máj. 16. 18:07
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
:OOOOOO 7 éve nem láttad a nagyid? Sürgősen látogasd meg, és érdeklődj utána, hogy benne lenne-e a nagyi-project-be. :))
2013. máj. 17. 19:51
 62/62 anonim ***** válasza:

XD Inkább csak telefonon hívom fel,mindig miután meglátogattam rémálmaim voltak avval a "szeretőjével" :D

Majd szólok,ha benne van-e a nagyi-projectbe,ha igen akkor már csak egy fordítót kell találni,

egyébként nagyon magas,140 cm :D

ha nem megy találok én neked barátnőt,van elég özvegyasszony a közelben.

2013. máj. 17. 20:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!