Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Én vagyok a legrosszabb pasi...

Én vagyok a legrosszabb pasi a világon?

Figyelt kérdés

Ezt igazoló tényezők:

- Alacsony vagyok: a lányok többségét ha meg akarnám csókolni, ahhoz minimum egy kis sámli kellene;

- Dagadt vagyok: a haskörméretem nagyobb, mint a magasságom. Rám tényleg igaz, hogy könnyebb átugrani, mint megkerülni;

- Lúdtalpam van;

- Rosszak az ízületeim, semmit nem tudok sportolni. Az esetleges (de nagy valószínűséggel be nem következő romantikus séták a parkban csak egyik padtól a másikig terjedhetnének);

- Rossz a szívem;

- A mellkasomon alig nő szőr;

- Az arcszőrzetem csak foltokban nő;

- Vastagok az ajkaim;

- Elállóak a füleim;

- Hatalmas az orrom;

- A szemem definiálhatatlanul világos színű, és sajnos nem barna, hanem valami szürkéskékeszöldes, mellette a fehérjén jól láthatóak az erek (emiatt a szemfehérjém inkább vöröses árnyalatú);

- Nagyon makacs psoriasis bőrbetegségem van;

- Öreg vagyok, de szűz, szóval fogalmam sincs, hogyan kellene kielégíteni egy lányt;

- Nagyon kicsi farkam van;

- Introvertált személyiségem van.

Na ki írja alá, hogy én vagyok a lehető legrondább pasi a világon, és sosem lesz barátnőm? :)

#legrosszabb #legocsmányabb
2013. máj. 16. 18:07
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:
Nekem nem barátok kellenek, hanem egy barátnő. A barátok amúgy is csak kihasználják az embert, szóval köszönöm, de nem.
2013. máj. 17. 18:30
 52/62 anonim ***** válasza:
Mintha a barátnők nem ugyan azt tennék :)
2013. máj. 17. 18:43
 53/62 anonim ***** válasza:

Ez hihetetlen... Mondod itt hogy milyen borzalmas életed van, erre kiderül, hogy van olyan, amiben jó vagy. Nem gondolod, hogy igen erősen át kéne értékelned az életed?

Nem akarok nagyon okoskodni, mert nálad jóval fiatalabb vagyok, sok területen valószínűleg nincs annyi tapasztalatom, mint neked, de figyelj! Ilyen hozzáállással nem lesz senkid! (Bár ez a világ egyik legfeleslegesebb mondata, mert ismerem azt az embertípust, akit meg lehet ajándékozni vele, és olyannyira vakok, hogy le sem szarják...)

Nálad is azt vettem észre, hogy mész a saját fejed után, és nem is érdekel, hogy mások mit tanácsolnak... Ez szerintem nem is lenne nagy gond, ha épp nem a legégetőbb problémádra akarnál választ kapni. Nem azt mondom, hogy éld bele magad teljesen a válaszokba, viszont fontold meg, és gondolkozz el rajta.

Ha nem így gondolod, akkor változtass, ne akarj bizonyítani se itt, se másoknak(Na ez rohadt nehéz olykor).

Akarsz barátnőt? Tegyél érte!

Most őszintén, mit vársz? Azt hiszed, hogy egy boldog embert érdekel egy boldogtalan, aki annyit nyafog?

Szerezz barátnőt, csinálj olyat, amit szeretsz, menj olyan úton, amit élvezel, főzz, olvass, találj valamit, ami boldoggá tesz, és akkor lesz önbizalmad is.

Nem tudom, hogy milyen lehet neked, de abban biztos vagyok, hogy van kiút.

Még valami: Gyakorolj figyelmet! Figyelj a másik emberre, a szavaira, az érzéseire, és akkor könnyebben fogsz (szerintem) barátnőt találni, és ne legyél annyira elfoglalva magaddal.

Remélem sikerül csodákra találnod magad körül. :)

2013. máj. 17. 18:45
 54/62 A kérdező kommentje:
Vannak dolgok amik kikapcsolnak, igen, de boldoggá nem tesznek. Arra csak egy pár képes. Én képtelen vagyok egyedül boldog lenni.
2013. máj. 17. 18:50
 55/62 anonim ***** válasza:

Akkor csinálj gyakrabban olyat, ami kikapcsol...

Vagy egész életedben így akarsz élni? Senkinek nem kell egy boldogtalan hapsi, ezt majd egy év múlva jó lesz visszaolvasni.

2013. máj. 17. 19:13
 56/62 A kérdező kommentje:
A boldogság csakis párban elérhető. Magányosan nem.
2013. máj. 17. 19:21
 57/62 anonim ***** válasza:
Na kész,beszélek a nagyimmal,menj el vele randizni,ha már annyira kell egy barátnő(akármilyen barátnő),csak fejezd már be.
2013. máj. 17. 19:27
 58/62 anonim ***** válasza:

Azért légy nyitott, nem tudhatod, mit sodor eléd az élet.

Látod? Máris van jelentkező, az előzőnek hála ;)

2013. máj. 17. 19:28
 59/62 A kérdező kommentje:
Még a nagyi is elmenekülne, ha meglátná, hogy nézek ki :D
2013. máj. 17. 19:34
 60/62 anonim ***** válasza:

Nem hiszem,

de akárki jobb mint az a vénember amelyikkel most él a nagyim,te szerintem mellette százszor jobban nézel ki.

Amúgy elég fiatal,7 évvel ezelőtt mikor láttam még csak 65 éves volt :D

2013. máj. 17. 19:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!