Én vagyok a legrosszabb pasi a világon?
Ezt igazoló tényezők:
- Alacsony vagyok: a lányok többségét ha meg akarnám csókolni, ahhoz minimum egy kis sámli kellene;
- Dagadt vagyok: a haskörméretem nagyobb, mint a magasságom. Rám tényleg igaz, hogy könnyebb átugrani, mint megkerülni;
- Lúdtalpam van;
- Rosszak az ízületeim, semmit nem tudok sportolni. Az esetleges (de nagy valószínűséggel be nem következő romantikus séták a parkban csak egyik padtól a másikig terjedhetnének);
- Rossz a szívem;
- A mellkasomon alig nő szőr;
- Az arcszőrzetem csak foltokban nő;
- Vastagok az ajkaim;
- Elállóak a füleim;
- Hatalmas az orrom;
- A szemem definiálhatatlanul világos színű, és sajnos nem barna, hanem valami szürkéskékeszöldes, mellette a fehérjén jól láthatóak az erek (emiatt a szemfehérjém inkább vöröses árnyalatú);
- Nagyon makacs psoriasis bőrbetegségem van;
- Öreg vagyok, de szűz, szóval fogalmam sincs, hogyan kellene kielégíteni egy lányt;
- Nagyon kicsi farkam van;
- Introvertált személyiségem van.
Na ki írja alá, hogy én vagyok a lehető legrondább pasi a világon, és sosem lesz barátnőm? :)
Kur.vára elegem van az önsajnálatodból. Neked nem lehet segíteni. Akkor meg mi a búbánatos fa.szomnak kérdezel? Nyilvánvalóan nem érdekelnek a válaszok, mert nem foglalkozol velük, lepattintod magadról őket. Akkor tegyél már nekünk egy szívességet, és ne fárassz.
Egyébként kb egy éve egy csúnya szakítás után én is csináltam egy ilyen listát, ötször ilyen hosszú volt a rossz tulajdonságok listája, és ehhez kb 10 jó tulajdonságot tudtam mondani. Én felálltam, mert akartam. De te nem akarsz, csak sajnáltatni magad.
Egy Road szöveg jut eszembe erről: "Ízlik a szó, mikor mindenki sajnál, de úgy volna jó, ha pont erre sza.rnál."
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z2Rq2..
Elnézést a keresetlen stílusért, tegnap éjjel már futottunk egy ötven kört a témában.
Nekem még annyi szakállam sincsen, mint neked. Alig pelyhedzik, és az is ritka. A mellkasomon van 2, vékony szál szőr.
Sötétbarna szemeim vannak, eresek, és nagyon örülnék, ha világosak lennének. Nagyok a melleim, el vagyok hízva, lúdtalpam is van. A nemi szervem szintén kicsi.
Idegbeteg vagyok, de nagyon, sok gyógyszert szedek.
A legtöbb tulajdonságban különbözök tőled, de van néhány, amelyben hasonlítunk.
20 éves fiú vagyok.
Tudod a külsőd egy dolog, amikor egy lánnyal beszélsz, az egyből észreveszi a kisugárzásodon, hogy nem tartod magad semmire, épp ezért ő sem fog sokra tartani, max empátiából, de abból nem lesz semmi.
Szóval, vagy elfogadod, hogy így nézel ki, vagy továbbra is azon agyalsz, hogy miért pont te. Csak.
De, mivel ez az egy életed van, ebből tudsz csak kihozni valamit, ami már hozzáállás kérdése.
Szóval, akkor menj egy lányhoz, ha már magadat el tudtad fogadni, nem haragszol magadra, olyanért, amiről nem is tehetsz, és úgymond "jóban" leszel önmagaddal.
18:36-os vagyok
Azért én annyira nem tartom magam csúnyának, mint ahogy te magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!