Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Vannak tipikus lekoptató...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Vannak tipikus lekoptatós szövegeitek? Ha igen, mik azok? Lányok! Mi volt a legrosszabb amivel lekoptattak?

Figyelt kérdés
:DD válaszoljatok minél többen....!
2013. máj. 15. 22:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Az élet hosszú - mondta. ~ és soha többé nem láttuk egymást.

( Jim szerint a világ;) )

2013. máj. 15. 22:55
 2/11 anonim ***** válasza:
A munka könnyebb részét általában a lányok végzik...
2013. máj. 15. 22:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Volt olyan hogy elkezdettt érdeklődni felőlem egy nem túl jó csaj, nem izgatott annyira, viszont láttam rajta hogy igyekszik mondom, oké beadom neki hogy most mentem szét egy csajjal nem kell senki egy darabig, ez bevált már 3csajnál
2013. máj. 15. 22:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Én egyszer egy csúnya de kedves lányt nem akartam megbántani ezért azt kamuztam neki hogy már jóideje komoly kapcsolatban élek és nem akarok hűtlen lenni ezért utasítom vissza.
2013. máj. 15. 23:03
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Nálam ezt a pillanat szüli meg :)
2013. máj. 15. 23:06
 6/11 A kérdező kommentje:
mindenkinek megy a zold :)) de irjatok meg!!!! :DD
2013. máj. 15. 23:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én a múltkor azt kaptam, hogy egy éjszakára nem vagyok elég buta, kapcsolathoz meg nem vagyok elég szép.

Mondtam, hogy ő egy éjszakára nem elég szép, kapcsolathoz meg nem elég értelmes.

2013. máj. 15. 23:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedési szakaszban az, hogy másik csajról kezdek el beszélni neki. Kapcsolatban ha csaj rendes lány,de mégis megunom, akkor keresek rá okot, hogy ő rúgjon ki.
2013. máj. 15. 23:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem állok még készen egy komoly kapcsolatra, és nem szeretnék játszadozni az érzéseiddel.
2013. máj. 15. 23:13
 10/11 anonim ***** válasza:
általában az h tök jófej csaj vagy kedvelek de csak mint barátot.
2013. máj. 15. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!