Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan pasi, aki tipikus nagymeno miert bamul majdnem 2 even keresztul egy csajt?
Lehet azon tűnődik hogy Téged akar-e jobban vagy a következő segijkét.
Hát általában a segijkét.
Ott a válasz a kérdés kifejtésében ;D
Nagyon jól tetted, hogy nem álltál be a sorba!
Azért, mert nem estél - szerint! - hanyatt az ő szép mosolyától, hanem valószínűleg inkább az érdekelt, hogy milyen ember. Ő ezt későn vette észre (és meglepődött, hogy nem vagy olyan lány, mint a többi, akit egy mosollyal megvett), és most próbál vigasztalódni. Kevés sikerrel.
De nem tudom, csak tippelek. Egyikőtök sem én vagyok.
Szerintem vennie kéne a bátorságot, és személyesen megkeresnie téged. Azzal, hogy vágyódik, csak magát keseríti (meg közvetve egy rakat csajt). Az már más kérdés, hogy az eltelt két év óta ő változott-e, tehát meg tudna-e maradni melletted, ha összejönnétek.
Azon gondolkozik hogy ez az a száj amit még muszáj... :))
Egyébként én nem nagyon tanácsolom jobb az ilyen kúrógépeket kerülni mert előbb utóbb félrelépne ha összejönnétek. Aki ennyire ilyen módon él ritkán változik meg radikálisan. Persze ő is lesz egyszer házas de a f!sza kis megcsalások elég sanszosak. Keress mást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!