Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Én vagyok a legrosszabb pasi...

Én vagyok a legrosszabb pasi a világon?

Figyelt kérdés

Ezt igazoló tényezők:

- Alacsony vagyok: a lányok többségét ha meg akarnám csókolni, ahhoz minimum egy kis sámli kellene;

- Dagadt vagyok: a haskörméretem nagyobb, mint a magasságom. Rám tényleg igaz, hogy könnyebb átugrani, mint megkerülni;

- Lúdtalpam van;

- Rosszak az ízületeim, semmit nem tudok sportolni. Az esetleges (de nagy valószínűséggel be nem következő romantikus séták a parkban csak egyik padtól a másikig terjedhetnének);

- Rossz a szívem;

- A mellkasomon alig nő szőr;

- Az arcszőrzetem csak foltokban nő;

- Vastagok az ajkaim;

- Elállóak a füleim;

- Hatalmas az orrom;

- A szemem definiálhatatlanul világos színű, és sajnos nem barna, hanem valami szürkéskékeszöldes, mellette a fehérjén jól láthatóak az erek (emiatt a szemfehérjém inkább vöröses árnyalatú);

- Nagyon makacs psoriasis bőrbetegségem van;

- Öreg vagyok, de szűz, szóval fogalmam sincs, hogyan kellene kielégíteni egy lányt;

- Nagyon kicsi farkam van;

- Introvertált személyiségem van.

Na ki írja alá, hogy én vagyok a lehető legrondább pasi a világon, és sosem lesz barátnőm? :)

#legrosszabb #legocsmányabb
2013. máj. 16. 18:07
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 A kérdező kommentje:
9: Nalátod mennyire hasznos vagyok :P Én bizonyítom mindenki számára, hogy lehet még rosszabb. :)
2013. máj. 16. 18:14
 12/62 anonim ***** válasza:

Kimaradt,hogy unalmas,mert állandóan ezzel a szöveggel jössz és még élvezed is.

Amúgy:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Olvasd és sírj

2013. máj. 16. 18:15
 13/62 anonim válasza:
Keress magadnak inkább valami hobbit.....távol az internettől. Ha már ekkora szerencsétlen vagy, és barátnőd sem lesz.
2013. máj. 16. 18:16
 14/62 anonim ***** válasza:

vegyél laza ruhákat magadnak.gengszteresen.

lopj egy kocsi (vagy sajáttal) oszt hajts vele a tömegbe.Halgass Mudafaka zenéket.

és a neved mától Big smoke.

2013. máj. 16. 18:16
 15/62 A kérdező kommentje:
10: Aki egész életében csak visszautasításokat kapott lányoktól (nem én vagyok az egyetlen), az előbb-utóbb, ha nem akar idegösszeomlást kapni kétféle védekezési reakció közül "választhat" a tudatalattija. Vagy elkezdni utálni a nőket, az összeset, hogy milyen felszínesek, meg egyebek (az oldalon erre is van példa), vagy pedig önmagát kezdi utálni :) Nincs C verzió :)
2013. máj. 16. 18:18
 16/62 A kérdező kommentje:
foley: Abban a kérdésben olvasd el a 13. hozzászólást :P Ott valaki ki is mondja, hogy az a kérdés nem rólam szól, magyarul rám nem lehet értelmezni :P Én jóval tudjuk, hogy milyenebb vagyok, mint az ott kérdező.
2013. máj. 16. 18:20
 17/62 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem, igy kéne fel fognod.Ha mindig csak a rossz oldaladat nézed akkor más is ilyennek fog látni.Én sajnállak és nem azért amijen vagy,hanem azért mert igy gondolkozol.El itéled saját magad akkor mit vársz másoktól?Eggyáltalán minek kérdezgecc itt ha már te magadban el döntöttel mindent.Ismerek nem egy ojan személyt aki nem a legszebb a világon ,mégis megtalálta a párját.
2013. máj. 16. 18:20
 18/62 A kérdező kommentje:
13: Van hobbim, imádom a természetjárást, de ezt hétköznap nem lehet csinálni :P
2013. máj. 16. 18:21
 19/62 dani900 ***** válasza:

Minden zsák megtalálja a foltját.

Ha te ilyen vagy, van ilyen csaj is, nyugi, csak meg kéne találnod ;)

2013. máj. 16. 18:22
 20/62 A kérdező kommentje:
17: Ha nem a legszebb, attól még lehet hogy átlagos :) Én messze az átlag alatt vagyok. És kíváncsi vagyok, te hogy gondolkodnál, ha eddig lányoktól még CSAK negatív dolgokat kaptál. Nem kívánom senkinek, hogy átélje azt amit én. Komolyan mondom, így az egész élet csak szenvedésből és reménytelenségből áll. Na meg kitölthetetlen ürességből.
2013. máj. 16. 18:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!