Én vagyok a legrosszabb pasi a világon?
Ezt igazoló tényezők:
- Alacsony vagyok: a lányok többségét ha meg akarnám csókolni, ahhoz minimum egy kis sámli kellene;
- Dagadt vagyok: a haskörméretem nagyobb, mint a magasságom. Rám tényleg igaz, hogy könnyebb átugrani, mint megkerülni;
- Lúdtalpam van;
- Rosszak az ízületeim, semmit nem tudok sportolni. Az esetleges (de nagy valószínűséggel be nem következő romantikus séták a parkban csak egyik padtól a másikig terjedhetnének);
- Rossz a szívem;
- A mellkasomon alig nő szőr;
- Az arcszőrzetem csak foltokban nő;
- Vastagok az ajkaim;
- Elállóak a füleim;
- Hatalmas az orrom;
- A szemem definiálhatatlanul világos színű, és sajnos nem barna, hanem valami szürkéskékeszöldes, mellette a fehérjén jól láthatóak az erek (emiatt a szemfehérjém inkább vöröses árnyalatú);
- Nagyon makacs psoriasis bőrbetegségem van;
- Öreg vagyok, de szűz, szóval fogalmam sincs, hogyan kellene kielégíteni egy lányt;
- Nagyon kicsi farkam van;
- Introvertált személyiségem van.
Na ki írja alá, hogy én vagyok a lehető legrondább pasi a világon, és sosem lesz barátnőm? :)
Mégis mit akarsz? Nem értem, hogy mi értelme volt a kiírásnak, ha párkeresés a cél, nem hiszem, hogy összejönne... Biztos szar lehet neked, nem akarlak meggyőzni, ez van.
Én sem adom fel, van egy lány, akinek próbálok segíteni most, hogy jobban érezze magát(ami néha nagyon nehéz), mert MINDEN lehet JOBB!
Ne akard már magadra erőltetni egy szerencsétlen nyomorult szerepét, mert az csak szerep...
Mikor mosolyogtál utoljára egy kisgyerek mosolyán? Mikor siettél levegőért kapkodva az esőben a busz után? Azért kérdezem, mert ezek létező dolgok, a világ nem fekete-fehér, ahogy te látod.
Miért akarod feltétlen a problémáidat hangsúlyozni?
Én sem vagyok tökéletes, van, hogy szarul érzem magam, de tudok boldogan nevetni.
Egyébként miért nem tudsz sokáig sétálni? Mert szerintem, ha a szíveddel van a baj, azon is lehet segíteni. Menj el naponta egy fél órás(később növeld!) sétára, mert javítani kell a kondíciódon... ja és persze, jobban is érzed majd magad utána.
Ó és még valami, amit fontosnak tartok: Ha egy lánytól várod, hogy örömet szerezzen neked, szart sem ér az élet... Miért nem teszel magadért TE? Menj el, és csináld azt, amit szeretsz... Légy boldog!
Tőlem ennyi tellett, ezeket a szavakat oda rakod, ahova akarod... De javaslom neked, hogy tegyél a boldogságodért, és felejtsd el a nyavalyáidat, ne sajnáltasd magad, mert rohadt unalmas. :)
Mit akarok? Egy lányt. Ezen belül teljesen mindegy, hogy milyen. Erre vágyom a leginkább.
Ez nem csak szerep, hiszen 26 évesen még egy randim sem volt. Fel tudod fogni, hogy mennyire elhaladt felettem az idő?
Busz után futni? Évek óta nem buszoztam. Gyalog vagy biciklivel járok. Ettől azonban nem fogyok semmit.
Azért a problémám hangsúlyozom, mert pozitív értékeim nincsenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!