Én vagyok a legrosszabb pasi a világon?
Ezt igazoló tényezők:
- Alacsony vagyok: a lányok többségét ha meg akarnám csókolni, ahhoz minimum egy kis sámli kellene;
- Dagadt vagyok: a haskörméretem nagyobb, mint a magasságom. Rám tényleg igaz, hogy könnyebb átugrani, mint megkerülni;
- Lúdtalpam van;
- Rosszak az ízületeim, semmit nem tudok sportolni. Az esetleges (de nagy valószínűséggel be nem következő romantikus séták a parkban csak egyik padtól a másikig terjedhetnének);
- Rossz a szívem;
- A mellkasomon alig nő szőr;
- Az arcszőrzetem csak foltokban nő;
- Vastagok az ajkaim;
- Elállóak a füleim;
- Hatalmas az orrom;
- A szemem definiálhatatlanul világos színű, és sajnos nem barna, hanem valami szürkéskékeszöldes, mellette a fehérjén jól láthatóak az erek (emiatt a szemfehérjém inkább vöröses árnyalatú);
- Nagyon makacs psoriasis bőrbetegségem van;
- Öreg vagyok, de szűz, szóval fogalmam sincs, hogyan kellene kielégíteni egy lányt;
- Nagyon kicsi farkam van;
- Introvertált személyiségem van.
Na ki írja alá, hogy én vagyok a lehető legrondább pasi a világon, és sosem lesz barátnőm? :)
Persze, gondolod, hogy mást nem utasítanak vissza?
Szerintem nálad inkább nehezítő tényező a külsőd, de nem kizáró ok. mindenkit utasítottak már vissza, és? Ha van 5 millió faszi magyar országon, akkor ugyanannyi csaj is van.
Te hányadiknál tartasz? 5-10? az, kb 0,00001%
Elég hosszú lista...
de szerintem felét csak kitaláltad,ez azért egy kicsit sok...
de hidd el,nem számít hogy nézel ki...vannak olyan ismerőseim akik ennél rosszabbul is néznek ki,és mégis vannak barátaik,barátjuk/barátnőik és boldogan élnek,
amikor valaki szerelmes valakibe nem számít,hogy néz ki.
Az egyedüli ami számít az az ami belül van.
Biztos vagyok benne,hogy vannak jó tulajdonságaid is,mindenkinek van,
csak van aki még nem fedezte fel.
Van egy videó a neten.
A nők elmondják külső tulajdonságaikat egy fantomképrajzolónak.
Utána férfiak, akik előtte remekül szemügyre veszik őket, megteszik ugyanezt.
Eredmény: bár ugyanarról az emberről szólnak a rajzok, amit a férfi mondott a nőről, az egy sokkal, de sokkal szebb kép. :)
Szerintem te is csak rosszul látod magad, mint a videóban szereplő nők, tuti nem vagy ronda.
17/L
Egyébként milyen alacsony vagy ?
Mert én nálam alacsonyabb emberrel eddig még nem találkoztam...
Ha 169-170 cm-esen szerinted alacsony vagy,
akkor én mi vagyok 147 cm-el ??...
169-170 cm szerintem pedig nem rossz.
Én is annyi vagyok lányként, és engem egyáltalán nem zavarna, ha annyi lenne a pali is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!