Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért zavarnak facebook...

Miért zavarnak facebook chaten az 1-2 szavas válaszok engem?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy utálom ha a lehető legrövidebben válaszolgatnak? Csakmert gondolom nem normális dolog, hogy elvárom a hosszabb válaszokat, mert ha megjegyzem valakinek a rövid válaszok után miért ilyen most velem, akkor meg nekik áll feljebb és ők lesznek mérgesek.
2013. ápr. 21. 20:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát ha én egy regényt írok és nyomnak egy smilleit vagy egy szót akkor engem is zavar, de nem leszek nagyon ideges. Ha tőlem is ennyit kapnak akkor nem is várok el többet. Ha viszont így nincs értelme a beszélgetésnek, akkor inkább hagyom, aztán ha fontos vagyok Neki, és nem csak szánalomból, flegmázásból ír szinte semmit, vagy sokáig kell várni a válaszra ( na az engem idegesít ).. szal várok és ha fontos vagyok akkor majdcsak ír vmit bővebben is :)
2013. ápr. 21. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!