Miért van ez most? :/
2 hónapja elkezdtek sorban letörölgetni az ismerőseim Facebookon. Már 9-en töröltek le, azelőtt egy év alatt nem töröltek le ennyien. Nem szoktam megosztani, likeolni semmit sem és kommentelgetni sem kommentelek. Csak chatelni szoktam néhány emberrel. Akikkel rendesen eltudtam beszélgetni és látszólag semmi baj sem volt, azok közül is töröltek le páran. Mire jó ez? Miért nem kíváncsiak rám ennyire? Átlagos ember vagyok, igyekszem kedves lenni mindenkivel, nem vagyok nyomulós, inkább megvárom, hogy mások kezdeményezzenek. Annyira rossz érzés ez, ezt már nem lehet letojni. Egy-egy embert még lelehetne, de ezt nem. Már fel is függesztettem a fiókom, mert minek használjam, ha nem marad ismerősöm? :(
18/F
szard már le, most ezek miatt mi a f*sznak emészted magad, foglalkozz azokkal, akik veled is törődnek, az ilyeneket meg hagyd a p*csába.. ha ennyire gerinctelen, akkor gerinctelen. 18L
:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!