Miért idegesít olyan nagyon, ha valaki mögülem bámul miközben én netezek?
(fészbuk,gyakori vagy bármi más fórumon)
először 13-14 éves koromban éreztem mikor msn-eztem
most meg elég gyakran, ha épp bejön apám a szobámba és mögém áll és felém beszél, inkább beírom a keresőbe, hogy "google.hu" aztán nézze azt minthogy azt, hogy mondjuk csetelek valakivel.
ja a másik meg mikor nézem a TV-t és bejön a nappaliba tesóm(ahol nézem a tv-t) megáll és megkérdi "mi ez"..ettől komolyan mondom a falra mászok
titeket nem szoktak ezek zavarni? túl stresszes vagyok, vagy miért van?
19f
Bár a TV-s dolog az engem nem zavar,de a netes részéve én is így vagyok.:D Mondjuk nem is nagyon nézek TV-t ,.szóval valszeg ezért..
Énis mindig google-t nyitom meg,ha valaki bejön.Pedig semmi "dugdosnivalóm" nincs ilyenkor..éppen csak egy zene videóját nézem, vagy valami mást nézegetek..Ha valakivel éppen cahtelek akkor meg mégjobban idegesít a dolog :D
Nem tudom miért van ez bennem is..de nem is nagyon érdekel..nenézzgesekkék h. mit netezek és kész:P
17/l
én is így vagyok. Bejön a szobába édesanyám, megáll mögöttem, és figyel. Ilyenkor meg nincs is amit csináljak, nem bámulhatom egész végig a monitort.
amikor nézem a tévét, akkor meg megkérdi, hogy mit nézek, mi ez a hülyeség. És cikizget... Hagyjon már nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!