Mást is idegesít h egy csomó >14 éves osztja itt az észt az élet nagy dolgairól, miközben még alig tapasztaltak valamit?

Engem is zavar, sokkal jobb lenne, ha lenne nekik egy külön rész, sztem nekik is jobb lenne úgy. kéne egy külön 18 év alatti gyik.
Ezt nem azért mondom, mert bajom van a fiatalabbakkal, hanem mert idegesítő, hogy pl a tehesbeesés topik tele van olyan kérdésekkel, hogy bementem a balatonba és fiúk is voltak mellettem, lehetek-e terhes..., amíg mások komyol kérdéseket tesznek fel ott, amik meg csak úgy elsikkadnak. Ugyanígy ha valaki öltözködéssel kapcsolatos kérdést tesz fel, akkor mindenre azt a választ kapja, hogy vegyél fel csőnacit és deszkáscipőt.
És még sorolhatnám. Szerintem ilyen szempontból a párkapcsolatok topik a leghúzósabb...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!