Az tini csajok miért mondják hogy egyediek akarnak lenni miközben tömegcuccokat hordanak? Csak engem idegesít?
Egy csómó csaj, főleg 14-18 évesek ugyanúgy öltözködnek, és közben persze "törekszenek az egyediségre". De nem értem, ha valaki szeretne egyedi lenni, miért vesz fel kismama ruhát cicanadrágot csőgatyát meg tornacipőt??
És utánan engem a hideg ráz attól ha valaki azt mondja egyedi és közbe nem az..
Annyira idegesít, hogy még ide is felteszel kérdést..Tàn nem tudsz töle aludni?
Neked nincs életed, amivel foglalkozhatnàl?
Nekem sincs ismerösöm aki egyedi akar lenni...mindenki normàlis
Nem muszáj egy mondatot kis betűvel kezdeni. És nem a helyesírásomat kértem kritizálni, de persze tudom hogy valamivel be kell szólni hogy nagynak érezd ,magad. :D
Köszönöm a normális válaszokat. :D
De látom aki azt tanácsolja hogy foglalkozz magaddal, az meg mivel foglalkozik? A te kérdéseddel :) Ironikus, hogy ők sem magukkal foglalkoznak, hanem megnyitnak egy kérdést csak azért hogy beszóljanak :)
Amúgy valóban, majd kinövik a trendmániát, általában az ember tizenévesen nagyon tutinak hiszi magát de ha kiforrnak, fiatal nők lesznek akkor csak nevetni fognak mostani önmagukon. Én is ezt tettem :)
26/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!