Lehet valaki okos, komoly és csinos, de átlagos tini?
Figyu, most le fogsz pontozni, de az intelligenciaszint nem a bizonyítványtól függ. Ha tényleg kiemelkedően okos lennél, evidens lenne számodra, hogy sosem a többség után kell menni, hanem mindenkinek a SAJÁT útját kell járnia.
Szóval lehet úszni árral szemben is. Igaz, néha nehéz, de így legalább tudni fogod, hogy ha valaki szeret, akkor azért szeret aki vagy. Ergo csak MAGADNAK felelj meg mindig, sose másnak!
Szintén 13/L
Mintha magamról olvasnák! Rólam is mindig ezt mondják,hogy gyönyörű vagyok és azt hiszek tanulok állandóan. :)
Én úgy csinálom az életem ahogy jól esik ha suliban piszkálnak az eszem miatt azt irígységnek veszem :)
13L
Na, ez nekem magas. Mérlegelés segítségével (mert ugyebár csak úgy lehet) rájösz, hogy mi a helyes, aztán elhatározod, hogy magadat fogod adni, de megvalósítani már nem tudod a tervedet? Miért, ha már jópárszor átgondoltad a dolgot?
(Második voltam.)
Na látod. Tök felesleges megjátszand magad, mert akik szeretnek, valójában nem téged szeretnek. Mellesleg így is simán fennáll az esélye, hogy kibeszélnek, csak - mivel ettől kibeszélés a kibeszélés - nem tudsz róla.
Hidd el, másképp is meg lehet lenni. Én magamat adom, mióta az eszemet tudom, és bár nem én vagyok a legnépszerűbb gyerek a suliban, az osztályom bír és vannak haverjaim is. A különbség csak annyi, hogy tudom, hogy ők TÉNYLEG a haverjaim, hiszen ENGEM csípnek és nem azt a nemlétező személyt, akinek kiadom magam. Remélem, érthetően fogalmaztam.
Amúgy nincs mit.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!