Mennyit kellene fogynom, hogy általánoságban minden férfinak tetszek (nem tini fiúknak)?
Mivel az ízlések mások, így ez akármit csinálsz nem fogsz bekövetkezni. Én is telt testalkatú vagyok, van, akinek tetszem, van, akinek nem. Most ha fogynék, ugyanez lenne.
Az én kiszemelteim is a 40 körüliek, az alatt nem igen vonz senki, őket pedig inkább érdekli az értelem és ész, mint az, hogy van-e rajtad felesleg, vagy nincs.
Miert ebbe a rovatba irod a kerdesed?
Amugy nem csak a attol fogsz tetszeni valakinek, hogy hany kg vagy. Foleg nem mindenkinek. Miert akarsz mindenkinek tetszeni?
azért ide írtam,mert itt azért normálisabb válaszokat adnak mint pl szex. topikban.
általánoságban ,nem az összesnek de több férfinak.
Általánosságban nem lehet minden férinak tetszeni. Valakinek tetszel valakinek nem függetlenül attól, hogy lefogsz, vagy sem.
Egyébként, ha te jól érzed magad a bőrödben akkor az meglátszik rajtad és a kisugárzásod vonzóvá tesz. Ne a férfiaknak magadnak akarj megfelelni.
Egyébként a magasságodhoz az ideális testsúly: 63-68 kiló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!