Miért vág csücsörítős, meglepett fejet minden tini a, , pózoljunk tükör előtt (béna fejjel), , képeken?
Fura, én azt hittem amiatt lesz valaki rib@nc, hogy úton-útfélen megdugatja magát, a diszkóban hármat szop, és hogy meztelenül fotóztatja magát...
De általában a fiúknál az a rib@nc, akit nem kapnak meg...
Nem értem miért zavar mások fényképezgetési szokása. És soha nem is értettem mások mi kivetni valót látnak benne :) Nincs senkinek jobb dolga minthogy ezzel foglalkozzon?! :D
A kérdésre válaszolva: Ez a "menő". Majd kiélik magukat aztán 3-4 év múlva ha vissza nézik a képeket nevetnek rajta milyen kis bugyuták voltak :)
Sztem nem kéne leribancozni, mert nem is ismeritek! Hogy jöttök ti ahhoz, hogy mindenkit leszóljatok? Ha ő így tetszik magának, akkor ezt el kell fogadni, és nem ribancozni meg k.rvázni meg istentudja még miket mondani rá! Ismerek ezt a lányt és nem ezt érdemli!
Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!