Milyen ez az alak? Így még nem gáz bikinit venni, ha az ember tini?
2011. ápr. 17. 21:54
1/11 anonim válasza:
Van egy kis háj, de belefér a bikini.
2/11 lóf4szJankó válasza:
hülyeskedsz vagy mi???
Igy nez ki egy nő .... ez pont jo ...ennel vekonyabb nekem mar nem is nagyon jon be.
Imadom a szeles csipot,nagy popsit,vastag combokat es szeretem ha hasa kornyeken is van mit fogni.
4/11 A kérdező kommentje:
akkor még elmegyek strandra, persze a torna marad
2011. ápr. 17. 22:18
5/11 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak mások. Ha most mindenki azt írja ide, hogy gáz, akkor nem fogsz strandra járni? Ha te úgy gondolod, hogy jól nézel ki bikiniben, akkor nyugodtan viseld azt.
6/11 anonim válasza:
Én ennél sz@rabbul nézek ki, és én is felveszem.
(Trikini hülyén áll, 1részest meg nem fogok felvenni, mert az még gázabb.)
7/11 A kérdező kommentje:
Akkor felveszem:)
2011. ápr. 18. 10:48
8/11 anonim válasza:
pff még hogy így néz ki egy nő, hallod....így néz ki egy nő egy kis súlyfelesleggel, inkább. de am nem para, vehetsz bikinit. csak kevesebb süti, több mozgás.
9/11 anonim válasza:
Tényleg van egy súlyfelesleged, de ettől nyugodt szívvel felvehetsz egy bikinit, csak jót válassz;)
10/11 anonim válasza:
háát...kicsit duci vagy de én strandon már láttam nálad sokkal kövérebbeket is szóval igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!