Kozmetikus mennyi idő alatt végez el egy ilyen tini kezelést kb?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 19:46
1/8 anonim válasza:
Tini kezelést?
Leírnád, hogy ez mit takar?
2/8 A kérdező kommentje:
én sem tudom pontosan mi van bebe. ezért kérdeztem meg hátha valaki tudja, és hogy mennyi időbe telik
2011. ápr. 18. 19:57
3/8 A kérdező kommentje:
benne*
2011. ápr. 18. 19:57
4/8 anonim válasza:
Szia! Az én kozmetikusom először megtisztítja az arcomat, aztán tesz rá egy pakolást, bevonja az arcomat fóliával és utána gőzölteti, ez felpuhítja bőrt. Aztán jön a nyomkodós rész, később az ultrahang, később pedig az ózon-kezelés. Utána egy gyulladáscsökkentő pakolás és kész. Kb. 2,5 óra.
6/8 anonim válasza:
én voltam ilyenen és az enyém 1óra volt kb. vagy
1,5 :)
Amiben benne van a tisztítás (arc:sokféle krém+gőzölő)
Utána pattanások kezelése
és kértem még szemöldök szedést + szőkítést:D
Szóval nagyon durván 2 óra alatt készen is vagy.
Ha pattanásokat kezel utána piros lesz a fejed(mármint sebes lesz az arcod),de 1 hét múlva szépen lehúzódik és elmúlik és nagyon szép lesz:) Nekem legalábbis így volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!