Jogosan idegesít, hogy nővérem egy szál törölközőben szaladgál a házban, miközben a férjem is ott van?
Megértem, hogy idegesít, de mivel ti költöztetek hozzájuk, és nem fordítva, így nem írhatod elő neki, hogy mit csináljon.
Ugyanakkor beszélhetsz vele (nem akkor, mikor pont törölközőben mászkál, hanem bármikor, mikor alkalmatok van normálisan, négyszemközt beszélni), és elmondhatod neki, hogy téged ez zavar. Kérd meg, hogy ne tegye.
# 3/3 ma 09:49
Igen ők költöztek oda, de nem a nővéréhez, hanem a szülőkhöz. Magyarul a kérdezőnek is annyi joga van ott lenni, mint a testvérének.
Kérdező: A nővéred direkt csinálja ezt, imponálni akar a férjednek ezzel? Milyen a kapcsolatotok a testvéreddel?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Sajnos, soha nem volt felhőtlen a viszonyunk. A barátai nem is tudták, hogy van húga, csak azután, miután én is kezdtem szórakozóhelyekre járni.Ha kellett neki valami vagy ha kell neki valami tőlem, csak akkor jött/jön elő a kedves nővér arca.
Szuper jól keres és még sincs neki semmije! Mi ketten férjemmel feleannyit kapunk mégis lassan mindenünk meglesz . Én soha nem bántottam, nem értem miért ilyen??!!
ma 10:02
Én sem bízom egy nőben sem, de a páromban igen, így akárki is kelletné magát neki akkor sem akadnék ki, mert tudom, hogy nem csalna meg.
Ha kérdező bízna a férjében akkor tudná, hogy nem érdekli a nővérke törölközőben való rohangálása.
Én úgy érzem, hogy a kérdező tipikusan az a nő aki már akkor féltékeny lesz ha a párja a strandon rá néz egy szép nőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!