Jogosan idegesít, hogy nővérem egy szál törölközőben
szaladgál a házban, miközben a férjem is ott van?
Kedves kérdező!A legjobb megoldás az lenne ha a férjed kérné meg a testvéredet.Kulturáltan hozza a tudatára, zavarja ez a "lenge"öltözék.....Te pedig ne is vegyél tudomást az esetről.Lehet hogy a nővéred csupán csak téged akar ezzel idegesíteni.Ha figyelmen kívül hagyod,nem reagálsz rá előbb-utóbb befejezi!!!!Csak nyugodtan.. :)
2012. ápr. 23. 10:23
12/37 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! De nem idegesítene, hogy merő irigységből valaki ilyet csinál? Ha meg néz egy nőt a strandon nem érdekel, tisztában vagyok vele, hogy a családja a mindene!
13/37 A kérdező kommentje:
Bocsánat! Utolsó előttinek ment!
Nem a férjében nem bízik, hanem a nővére direkt provokálja őt. Előbb írta, hogy a testvére mindig is ilyen volt vele.
2012. ápr. 23. 10:25
15/37 A kérdező kommentje:
A férjem a nővéremet meg is veti,mint nőt! Nem tud főzni, a házimunka "büdös" neki. Meg többször leszólta "hobbinkat" is, ami páromnak a vesszőparipája.
Legalább ennyire tisztelhetne a tesóm,ha nem is szeret!
Minek költöztetek a szüleidhez, tudtam hogy a nővéred milyen. Őt megváltoztatni már nem lehet.
Magadnak köszönheted ezt a helyzetet
Közöttetek semmi testvéri szeretett nincs, egymás riválisai vagytok, azt várjátok hogy mikor rúghatok bele a másikba.
2012. ápr. 23. 10:32
Ismerős helyzet. Nekem a húgom próbáld egyszer rámászni a páromra úgy hogy törölközőbe ment ki hozzá beszélgetni, eléggé nyomult. Mi csak néhány napot voltunk ott karácsonykor, és akkor csinálta ezt a húgom. Igaz mi még nem vagyunk házasok de már próbáld rámászni akkor én fülén fogva bevittem a szobájába letepertem az ágyra letéptem róla a törölközőt hozzá vágtam a ruháit és adtam neki 2 percet hogy öltözzön fel vagy különben rázárom az ajtót.
2012. ápr. 23. 10:39
Nem tudom, hogy miért vagy úgy oda, egy törölköző hónaljtól combközépig eltakar mindent(ha csak nem kéztörlőt dob magára), ráadásul nem is simul a testhez! Ha nagyon jó teste lenne a nővérednek, akkor sem látszik belőle több mint nyáron kisgatyában atlétában mászkálna... Enyhén túlreagálod. Akkor kéne kérdést kiírnod ezzel kapcsolatban, ha férjed állandóan a testvéredet stírölné...
2012. ápr. 23. 10:40
19/37 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy míg elkészül a házunk addig leszünk csak ott! A másik, miért teszel olyan kijelentéseket rólam/rólunk mikor nem is ismersz se engem, se mást a családból? Képzeld, én próbálnám szeretni a nővérem, de kb olyan ez, mint ha fejjel próbálnék egy kőfalon átjutni. Ha bajban van én segítek neki. De ezt is írtam, hogy ő csak akkor kedves ha kell neki valami tőlem.
Vagy talán látnok vagy, hogy ennyire biztosan állítasz dolgokat? Előbb figyelmesen olvasd el amit a másik ír,aztán kommentálj!
szerintem ez tök bunkóság. A férjed nővérednek egy idegen. Mit kelleti magát egy idegen elött?
A szüleid mit szólnak ehez? Én nekik is szólnék,h tegyék hekyre mert nem köszöni meg ha én teszem helyre
2012. ápr. 23. 10:43
Kapcsolódó kérdések: