Mit tegyek hogy ne érezzem magam senkinek?
Hát, nem kell komolyan venni a Facebook-os bagázst. Én megfogadtam, hogy nem érintkezek többet olyannal, aki oda be van regisztrálva. :)
Az alapján amit írtál, azt szűrtem le, hogy az a baj, hogy rossz társaságba próbálsz beilleszkedni, ezért érzed azt, hogy nem tartozol oda. Szerintem inkább keresd az értelmesebb emberek társaságát...
Ha kevés az önbizalmad, akkor próbáld meg elfogadni magad olyannak, amilyen vagy. Mert ha nincs belső béke, akkor marnak a kételyek. Ne a negatívumokra koncentrálj, hanem az értékes tulajdonságaidra. Próbálj válasz találni erre a kérdésre: Miben vagy jó?
Aztán ne gyere azzal, hogy "semmiben", csak merengj egy kicsit el ezen, biztos találni fogsz valamit. Vagy éppen hogy mit szeretsz csinálni? Ha őszintén válaszolsz, akkor máris nem fogod senkinek érezni magad, hanem egy valakinek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!