Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék az ellen, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék az ellen, hogy ne érezzem úgy, hogy senkinek sem leszek elég jó? 21/L

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok megnyílni az embereknek, nem bízom bennük, mert idáig folyton csak csalódást okoztak nekem. Éppen ezért még sosem volt párkapcsolatom, még sosem ölelt, csókolt meg egy fiú sem, nem tudom milyen érzés szerelmesnek lenni és szeretve lenni. A külsőm miatt elég sokan próbálkoznak, de ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ha megismerik a belső tulajdonságaim és megtudják mi volt a múltamban, elfognak hagyni. Az ismerőseim, rokonaim meg folyton azt kérdezgetik, hogy miért nincs ilyen külsővel barátom, mi a baj velem?

Régebben sokat tornásztam, jártam futni önbizalom növelés érdekében,de az sem segített.

2012. nov. 17. 17:51
1 2
 1/16 Beviz Elek ***** válasza:
Mutass egy test és egy arcképet és megmondom:D
2012. nov. 17. 17:52
 2/16 A kérdező kommentje:
Csak arc képet tudok küldeni, de csak ha privátban megadod az e-mailed.
2012. nov. 17. 17:54
 3/16 anonim ***** válasza:
Küldj nekem is! Ha gondolod megerősítem az önbizalmad ;-)
2012. nov. 17. 17:55
 4/16 anonim ***** válasza:
73%

nem bízol az emberekben, de az első ismeretlen válaszolónak máris elküldöd a fotódat...

gondolj már bele, mire fogják használni, de nekem mindegy, csak kicsit ellentmondásos vagy

lehet itt ismerkedni, de ne azzal kezd már, h elküldöd a fotód

2012. nov. 17. 17:56
 5/16 Beviz Elek ***** válasza:
Hátés? Mit kezdjek egy arcképpel? Fotóboltoljak rá egy brokit vagy mi? Én meg az e-mail címemet küldtem el... Ritka nevem van, és a nevemből lett összerakva. És mit fog csinálni a kérdező? Megnéz facebookon? Találni fog egy arcképet? Hmmm :D
2012. nov. 17. 18:02
 6/16 anonim ***** válasza:

ne vedd már annyira magadra 1.eske :)

hogy a kérdésre is válaszoljak

pl tedd amit most teszel

vagy mozdulj ki, de nem értem a férfiak hogyan okozhattak csalódást, ha még nem voltál sehogy sem fiúval?

nem inkább a csalódást akarod elkerülni?

2012. nov. 17. 18:07
 7/16 Beviz Elek ***** válasza:

Nem vagy csúnya, úgyhogy no para! A belső tulajdonságaiddal nem tudom, hogy mi lehet a baj, de én csak amiatt aggódnék. Az, hogy mi volt a múltadban, amiatt csaknem fog elhagyni senki... Velem is történtek érdekes dolgok, ha valamelyik barátnőm rákérdezett, akkor elmondtam. Két napig kiakadtak aztán minden ment tovább... :D

A másik pedig hogy nem tudsz megbízni senkiben. A mai világban ne is!

2012. nov. 17. 18:10
 8/16 anonim ***** válasza:
Leginkább,ha hagyod magad elcsábítani valakivel.Nem kell mást tenned,csak hagyni magad.
2012. nov. 17. 18:12
 9/16 anonim ***** válasza:
Mert először saját magadnak kell megfelelned, és amíg saját magadnak nem felelsz meg addig másoknak sem fogsz.
2012. nov. 17. 18:28
 10/16 A kérdező kommentje:

#ursula ursulella

Nem azt írtam, hogy a férfiak okoztak csalódást, hanem az emberek. Ide beletartozik az apám, azok a lányok, akiket a barátnőimnek tekintettem. Tudom, hogy nem mindenki akar átvágni, de nem valószínű, hogy majd pont én fogok egy ilyen személybe bele botlani. Sajnos kihasználják a sebezhetőségemet és a jóindulatomat.

2012. nov. 17. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!