Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék az ellen, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék az ellen, hogy ne érezzem úgy, hogy senkinek sem leszek elég jó? 21/L

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok megnyílni az embereknek, nem bízom bennük, mert idáig folyton csak csalódást okoztak nekem. Éppen ezért még sosem volt párkapcsolatom, még sosem ölelt, csókolt meg egy fiú sem, nem tudom milyen érzés szerelmesnek lenni és szeretve lenni. A külsőm miatt elég sokan próbálkoznak, de ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ha megismerik a belső tulajdonságaim és megtudják mi volt a múltamban, elfognak hagyni. Az ismerőseim, rokonaim meg folyton azt kérdezgetik, hogy miért nincs ilyen külsővel barátom, mi a baj velem?

Régebben sokat tornásztam, jártam futni önbizalom növelés érdekében,de az sem segített.

2012. nov. 17. 17:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

képet nekem is küldhetnél, ha gondolod.

de ha tornáztál is, az sztem plusz pont mindenképp!

2012. nov. 17. 18:50
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

oké, csalódtál, más is csalódott már, azért igyekszünk épp bőrrel megszúni, és felnőni ahogy sikerül

nézd, a legszebb éveid mennek el a kesergéssel, anélkül, h próbálgattad volna magad ezen a téren, ami pótolható, de aztán majd egy következő életszakaszba lépsz, ahol meg már az lesz az elvárás, h szüljél már gyereket, stb. és mire, ha nincs tapasztalod azon a téren, h kiválaszd, kinek is?

a csalódások jók, mert hozzásegítenek a későbbi helyes döntéseidhez, így is lehet gondolkodni

2012. nov. 17. 19:00
 13/16 ASOT ***** válasza:
100%

Azaz igazság csipkerózsika, hogy te a gyermeki korodban éslz még, ahol várod a fehér herceget aki kihoz a rosszból megcsókol és minden szép lesz és jó.

De nem, ez a szőrnyű valóság, ahol neked kell talpra állnod és kijönnöd ebből a letargiából.

Gyenge vagy, sebezhető, mint egy fülig szerelmes 15 éves.

Mindenki csak csalódást okoz, mert hiszékeny vagy! Mert úgy gondolod h a barátok és család csak csupa jót mondhat és igazat, és miért bántanának meg???

Állj fel, és gondolkozz el, hogy az életed ha így folytatódik, akkor azt veszed majd észre, hogy ülsz egy szobában búsan egyedül ősz hajjal reszkető kézzel, és azon fogsz gondolkozni, hogy mit b@sztam el???

Próbáld kiismerni, próbálj átlátni a színfalak mögé, és nem bízz mindenkiben meg, rögtön..légy kemény végre, mert olyan vagy mint egy édes kis nyuszimuszi...

Légy kemény, légy olyan, hogy ki a f@szt érdekl h mit vágsz már megint nekem, nem vagyok egy gyenge mihaszna ember, én is tudok erős és magabiztos lenni.

Állj a tükör elé és mondogasd "egy köcsög, nem hülye, nem megingatható, nem szörfdeszkán hullámzó mihasztna vagyok akit mindig maga alát tudtok sodorni...

2012. nov. 17. 19:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Megjött Asot bácsi is :)
2012. nov. 17. 19:13
 15/16 A kérdező kommentje:

#ASOT

Már sok kommentedet olvastam ezen az oldalon és mindig olyan dolgokat tudsz írni, amik tényleg nagyon hasznosak, örülök, hogy az én kérdésemre is válaszoltál, megfogadom a tanácsodat.

Köszönöm a privátban küldött válaszokat és az ide kiírtakat is! Mindenkinek adtam zöld kezet! :)

2012. nov. 17. 19:18
 16/16 ASOT ***** válasza:

Akkor hajrá!

most csak beugrottam kicsit :)

Holnap hosszú napom lesz...

Nem minden kérdés érdekel elég kevés valójában, a picit gondolkodtatóbbak általában...

2012. nov. 17. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!