Miért utálnak a szüleim, azt mondják semmirekellő dög vagyok kijártam az iskolat szakmám van es nem találok munkát sehol bemegyek a szobába kiabálnak, hogyha eszek meg minden, senkinek nem kellek, emberek utálnak mit csinaljak?
Próbálj meg elhelyezkedni valahol, képezd magad ( kezdhetnéd a helyesírással, de ezt nem bántásból írom ).
Próbáld velük megértetni a nézetedet, az álláspontodat, ha oka van annak hogy így viselkednek veled próbálj kicsit változtatni a dolgokon, esetleg többet besegíteni a házimunkában ha eddig nem tetted meg, szerintem azt jó szemmel néznék. Ha egy kicsit erőt veszel magadon és kidolgozottá teszed a tested és fejleszted a tudásodat, szerintem a lányok is más szemmel fognak nézni rád.
Munkanélkülin vagy? Vagy már lejárt? Meg kell próbálnod átképezned magad. A munkanélkülin indítanak különböző továbbképző tanfolyamokat, amelyek keresettebb szakmát adnak a kezedbe.
Kőművesként nincs jövőd, mert tényleg nagyon nehéz elhelyezkedni.
Érdeklődni kellene, akár az önkormányzatnál, nem szabad feladnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!