Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy ha kiabálna...

Miért van az, hogy ha kiabálnak rám vagy én másra, duhis vagyok akkor sírok, de én nem kakarok csak nem tudom visszatartan? 14L

Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 13:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit érzékenyebb vagy nameg a hormonok miatt is:)
2012. febr. 24. 14:08
 2/5 anonim válasza:
96%
ilyen a természeted! Én is ilyen voltam, kinövöd egyszer:) 29/L:)
2012. febr. 24. 14:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinél máshogy van. Nálam pl. ha anyámra bármi rosszat mondanak begurulok és az illetőt elküldöm a a............-ba : D 14/L
2012. febr. 24. 15:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is egyből sírok, ha nagyon ideges vagyok vagy valami kikészít :( ma is megtörtént az iskolában.. 14/f
2012. febr. 28. 23:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Amikor annyi idős voltam mint te, én is így voltam vele. Mára már tompult a helyzet. Csak akkor fordul elő ha minden nagyon nagyon összejön. Remélhetőleg te is kinövöd majd. A hormonok okozzák és hogy túlságosan érzékeny vagy. :)

17/l

2012. márc. 9. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!