Belenéztem egy-két szülé videóba, és egészen megrémített, ahogy ott kiabálnak a nők. Törvényszerű, hogy mindenki kiabál?
Én meg úgy gondoltam:áh én nem fogom kiabálni,ordítani,meg hisztizni! Áh! ÉN??? Soha!
De aztán az a fájdalom,amit átélsz órákon keresztül...
én nem ítélem el az ilyet.Bár egyes kórházakban,nagyon is csúnyán néznek az olyan kismamákra
1 hete szültem.Én nagyon vártam a szülést.Túlhordtam a kisasszonyt 3 nappal.Bevetettem m indent,hogy aznap kibújjon,mert megindították volna,és ettől igen féltem.DE a hó meghozta a hópihét:) (vagy inkább hógolyót,mert 4 kilóval született:) )
Nem akarlak elkeseríteni,de én,aki,egyáltalán nem féltem a szüléstől,mindig rettentően erős menseis fájdalmaim vltak és sokáig sportoltam is,hát őrjöngtem:(
Mondjuk 18 órát vajúdtam és a doki nagyon megkínzott,hogy ne legyen császár.Többször kaptam érzéstelenítőt is,EDÁ-t is,de nem használt 20 perc után semmi.Én nem a kitolásnál ordítottam,hanem miközben tágultam,az utolsó egy órában.A többi nem volt vészes,de az az egy óra nagyon.
De ez nekem volt,és én nem is igen tágultam,úgy segítettek rá kézzel és oxyval.Utána igen szégyelltem magam,amiért úgy ordítoztam(meghalok,nem bírom,inkább vágjnak fel és egyéb tök égő dolgok:) ),de tényleg.Mondjuk már nevetek rajta,de tökre égőnek találtam.Meg ugy indultsm neki a szülésnek,hogy én tuti nem fogok ordítozni,ha beledöglök sem,mert az olyan izé...Hát ez van.Akkor mszály vlt:)
Szia! Én így jártam, de a Többiek megnyugtattak. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Szia nekem erőm nem volt arra hogy kiabáljak.Meg azt az utasítást kaptam,hogy szemet szájat becsukni,és nyomjon.Tehát én ezt is tettem.Talán ha 2x kicsúszott a számon,hogy ez kegyetlen...de ezt se ordítottam.
Tényleg felejtsd el a filmeket,pl.a gyors apró levegővétel a szülésznőm szerint egyenesen árt a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!