Első babámnál alig tágultam, végül oxitocin lett a vége, iszonyú volt. A másodiknál most mire számítsak, törvényszerű, hogy megint nem fogok tágulni rendesen?
kérj eda-t:-))
mind a2 szülésem indított volt, de mivel nem kezdtem el tágulni, kaptam oxitocint
Szia!
Én rendszertelen fájások miatt kaptam oxit,hát nekem is rettentően fájdalmas és egybefüggő fájásaim lettek,alig kaptam levegőt.
Második szülésemnél "elterveztem",hogy majd jó későn megyek be,mikor már 5 perces fájásaim lesznek.Hát ehhez képest,hajnalban elkezdett szivárogni a magzatvizem,fájás alig,így ismét oxitocin.Remegtem a félelemtől,annyira nem vártam,hogy beérjünk a kórházba...A mentős még kérdezte is,hogy fázok?Ja,mondom persze(augusztus közepén).Bekötötték az oxit és láss csodát,nem történt semmi szörnyű.10 perces enyhe fájásaim lettek,csak az utolsó 10 percben sűrűsödtek,ráadásul itt is másfél óra volt az egész.Nagyon meglepődtem,mondhatom,hogy kellemes emlék maradt ez a szülésem.
Hátha neked is így sikerül,szurkolok!Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!